Öğrenci Kariyeri Banner

Kastamonu Entegre'yi Birlikte Keşfetmeye Hazır mısın?

Kastamonu Entegre'yi Birlikte Keşfetmeye Hazır mısın?

Hayat Holding’in iki lokomotif şirketinden biri olan, sektöründe Türkiye'de 1. dünyada ise 5. sırada yer alan Kastamonu Entegre; yarım asırlık tecrübesi ile sektöre yön veren çalışmalarını yakından tanımak isteyen genç yetenekleri ağırlıyor.

Peki Biz Kimiz?

Kastamonu Entegre, mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, ham ve melamin kaplı MDF ve yonga levha, laminat parke, yangına dayanıklı MDF ve yonga levha, neme dayanıklı MDF ve yonga levha, tezgâh, boyalı panel, petek dolgulu dekoratif panel, parlak panel ve kapı paneli ürünleri üretmektedir.

1,3 milyar dolar konsolide cirosuyla, sektöründe Türkiye’de 1’inci, Avrupa’da 3’üncü, dünyada ise 5’inci sırada yer alan global bir güçtür. Bugün, yaklaşık 7000 çalışanı ile imalattaki gücü, bilgisi ve tecrübesiyle, Orta Amerika’dan Hindistan’a 100'den fazla ülkeye yaptığı ihracatla sektör birincisidir, İSO tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında 52. sıradadır.

7 Kasım Salı günü 08:15 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan TalenTree şirket gezisi, Gebze fabrikada üretim hattı ziyareti ile başlayacak. Öğleden sonra Altunizade Genel Merkez'de lider sohbetleri, sektör, şirket, ürün tanıtımından, genç yetenek işe alım süreçlerine dair söyleşiler ile devam edecek.

Eğer sen de İstanbul'da ikamet eden lisans öğrencisi isen, aşağıdaki butona tıklayarak formu doldurabilir ve Kastamonu Entegre'yi keşfetme şansını yakalayabilirsin.

Son başvuru tarihi: 29 Ekim 2023

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.