Öğrenci Kariyeri Banner

'Retail Career Summit'le Kariyerinin Geleceğini Şekillendir!

'Retail Career Summit'le Kariyerinin Geleceğini Şekillendir!

Perakendecilik deneyimi zirvesi Retail Career Summit'te yerini almaya hazır mısın?

Perakende sektörünün dev firmalarının yer alacağı bu etkinlikte sektör hacmi, sektörün Türkiye'deki yeri; firmalarının sektördeki işleyişi, globaldeki ve Türkiye'deki MT, staj ve iş fırsatları gibi pek çok konunun genç yeteneklere aktarılacağı Retail Career Summit etkinliği 27 Aralık Çarşamba günü online olarak gerçekleştirilicek. 

Sizleri Neler Bekliyor?

  • Perakendecilik sektörünün en başarılı liderleriyle katılımcıları bir araya getirip, sektördeki uzmanlarla tanışarak, perakendecilikteki güncel gelişmeleri ve gelecek trendleri keşfetme şansı yakalayacaksın.
  • Öncü firmaların temsilcileri ile iş ve staj fırsatlarını değerlendirme şansı sunacak. 
  • Etkinliğe katılanlar, perakendecilik alanındaki bilgi ve deneyimlerini belgelemek adına özel bir sertifika alma fırsatına sahip olacaklar.

Kimler Katılmalı?

Perakende sektörüne ilgi duyan herkes, üniversitelerin 3. veya 4. sınıflarında eğitim gören, yeni mezun yada yüksek lisans öğrencileri katılım sağlayabilir. 

Ücretsiz ve online olarak gerçekleşecek etkinlikte sen de yerini almak için hemen aşağıdaki butona tıklayarak başvurunu tamamlayabilirsin. Kariyerine güçlü bir başlangıç yapmak veya yeni bir adım atmak istiyorsan, bu fırsatı kaçırma!

-Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Başvur!


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.