Öğrenci Kariyeri Banner

Pfizer Medikalde Kariyer Yolculuğu

Pfizer Medikalde Kariyer Yolculuğu

Öğrenci Kariyeri desteği ile 15 Şubat tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında Pfizer Türkiye ve tıp fakültesi öğrencileri bir araya geliyor!

Etkinliğin amacı, tıp fakültesinde okuyan öğrencilere ilaç sektöründeki kariyer imkanlarının neler olduğunu anlatmak ve onları Pfizer Medikal departmanında bir yolculuğa çıkarmak. Öğrenciler, Pfizerli hekimlerden onların ilaç sektöründeki rollerini, kariyer yolculuklarını ve hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikleri nasıl başardıklarını dinleyecekler. Ayrıca İnsan Kaynakları departmanı da toplantıda yer alacak.

Online platformda gerçekleşecek bu özel etkinlik süresince Pfizer çalışanları, öğrencilerle chat box üzerinden iletişimde olacaklar. Etkinlik öncesi öğrencilerden gelen soruların yanı sıra, etkinlik sırasında da yöneltilen sorular yanıtlanacak.

Etkinlik Kayıt İçin Tıklayın


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.