Öğrenci Kariyeri Banner

Erken Aşama Girişimciler İçin Yatırımcı Geliştirme Programı Duyurusu

Erken Aşama Girişimciler İçin Yatırımcı Geliştirme Programı Duyurusu

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM)  iş insanlarının, kurumsal dünyanın liderlerinin ve geleneksel ekonominin temsilcilerinin bilgi, deneyim ve sermaye birikimini girişimcilik ekosistemine getirmek ve onların da startup ekosistemine ve yeni ekonomiye dair derinlemesine bilgi edinmesi amacıyla, Yatırımcı Hızlandırma Platformu’nu başlattı. İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteklediği program; girişimcilik ekosistemine nitelikli yatırımcı kazandırmayı, startup yatırımcılarının sayılarını artırmayı ve İstanbul ilinde var olan küresel ölçekli startup yatırımcılığı potansiyeli odağında topluma, sanayiye ve ticarete katma değer yaratma ve bölgesel çekim gücünü artırmayı amaçlamaktadır. 3'er aylık 4 ayrı dönemden oluşan ve toplam 18 ay sürecek olan program kapsamında; eğitim, mentorluk, yuvarlak masa toplantıları, yatırım simülasyonu gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://btm.istanbul/programlar/yatirimci  


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.