Öğrenci Kariyeri Banner

Müzikseverlerin İşine Yarayacak 5 İnternet Sitesi

Müzikseverlerin İşine Yarayacak 5 İnternet Sitesi

Müzik dinlemeyi ve yeni tarzda müzikler keşfetmeyi sevenler için faydalı olabilecek ve bir o kadar da eğlenceli olan siteleri bir araya getirdik. Bu önerilerimiz sayesinde müzik dinlemek daha keyifli hale gelecek!

 

Müzikseverlerin İşine Yarayacak Siteler

 

1. Radio Garden

Radyo dinlemeyi sevenlerin gözdesi olan Radio Garden, dünyanın her yerinden istediğiniz radyoya anında ulaşmanızı sağlıyor. Dilediğiniz ülkenin veya şehrin radyosunu tek tık ile haritadan seçip dinleyebiliyorsunuz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

2. Forgotify

Sürekli aynı parçaları dinlemekten sıkıldınız mı? O zaman Forgotify tam size göre. Spotify’da kıyıda köşede kalmış ve keşfedilmemiş şarkıları bu site sayesinde ilk keşfedenlerden biri siz olabilirsiniz. Siteye girdiğinizde karşınıza şarkı önerileri çıkıyor ve şarkıyı başlattığınızda site sizi Spotify’a yönlendiriyor. Böylece yeni keşfettiğiniz müziğinizi rahatlıkla dinleyebiliyorsunuz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

3. WhatSong

İzlediğimiz dizilerde veya filmlerde hoşumuza giden ve müzik zevkimize hitap eden şarkılar elbette oluyor. Bazen bu müzikleri bulmak istesek de bulamıyoruz. Bu derde çare olabilecek WhatSong, izlediğiniz herhangi bir içerikte çalan müzikleri bulmanıza kolaylık sağlıyor.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

4. Playlistbuddy.com

Playlistbuddy; Youtube, Apple Music veya Spotify müzik listelerinizi bu üçü arasında transfer etmenizi sağlıyor. Mesela spotify listenizi YouTube çalma listesine dönüştürebiliyorsunuz. Böylelikle, müzik listenizi ister Spotify ister YouTube’dan dinleyebiliyorsunuz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

5. Remove Vocals

Karaoke sevenler için oldukça işe yarayacak bir site önerisiyle karşınızdayız. Remove Vocals sitesine istediğiniz şarkıyı yükleyerek, şarkıdaki sözleri çıkarıp yalnızca müzik haline getirebiliyorsunuz. Bu basit yöntemle istediğiniz şarkının sözsüz halini kendiniz oluşturabilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz:

Geçmişten Günümüze Popülerliğini Filmlerde Kazanmış Müzikler

Sizin Müzik IQ'nuz Ne Kadar?

 

 

Özgün İçerik


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.