Öğrenci Kariyeri Banner

Kanada'da Yüksek Lisans ve Sertifika Programları Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Bu Etkinlikte Cevap Bulacak!

Kanada'da Yüksek Lisans ve Sertifika Programları Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Bu Etkinlikte Cevap Bulacak!

Kanada'da yüksek lisans ve sertifika programları hakkında merak ettiğiniz her şey bu etkinlikte sizleri bekliyor!

Orbis Yurt Dışı Eğitim Uzman Danışmanı Can Şahin, dünya çapında tanınmış üniversitelere ev sahipliği yapan Kanada'da yüksek lisans ve sertifika programları hakkında merak ettiğiniz her şeyi, yalnızca 100 kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan online etkinlikte yanıtlayacak.

Yurt dışında eğitim ve kariyer dediğimizde büyük bir çoğunluğumuzun aklına gelen ülkelerden biri olan Kanada, dünyanın en yaşanılır ülkeleri sırasında de birçok kez birinci sırada yer almıştır. Çok uzun yıllardır eğitim kalitesiyle de ön plana çıkması ve düyanın en güvenli ülkeleri arasında ilk sıralarda yer almasıyla da yurt dışında eğitim görmek isteyen gençlerin hayallerini süsleyen ülkelerin başında gelmektedir.

Özellikle günümüzde yüksek lisans eğitimi almak, öğrencileri kariyer hedeflerine yaklaştıran en önemli etkenlerden biri. Bu sebeple de öğrenciler gerek kendi ülkelerinde gerekse dünyanın farklı ülkelerindeki prestijli üniversitelerde yüksek lisans yapmak istiyor.

Kanada da dünya çapında tanınmış üniversiteleri, yüksek yaşam standartları, burs ve iş olanakları, proje ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere gerekli çalışma koşullarını sunan yüksek nitelikli araştırma enstitülerine sahip olması gibi özellikleri ile her yıl dünyanın birçok ülkesinden gelen 200 binin üzerindeki öğrencinin yüksek lisans eğitimi aldığı bir ülke konumundadır.

Dünyanın en yaşanılır ve en güvenli ülkelerinden biri olan Kanada, verdiği kaliteli eğitim ile ön plana çıkıyor ve üniversitelerin verdiği yüksek lisans diploması dünyanın her ülkesinde yüksek kariyer olanakları sağlıyor. Aynı zamanda yüksek lisans eğitimini Kanada üniversitelerinde gören öğrenciler, bu ülkedeki yüksek nitelikli ve geniş iş alanlarında Kanada vatandaşları gibi iş bulabiliyor ve kariyerlerini bu ülkede devam ettirebiliyorlar.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılın üzerinde deneyime sahip olan ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, ücretsiz olarak gerçekleşecek olan bu harika etkinlikle öğrencileri yurt dışı hayallerine bir adım daha yaklaştıracak.

Etkinliğin Konuları:

  • Kanada'da Yüksek Lisans
  • Kanada'da Kolej ve Üniversite Eğitimi
  • Kanada'da Eğitim Sonrası Çalışma İzinleri

Tamamen ücretsiz bir şekilde ve 100 kişilik kontenjan ile gerçekleşecek olan bu etkinlikte hemen yerinizi alarak, Kanada'da yüksek lisans ve sertifika fırsatları hakkında merak ettiğiniz her şeyi Uzman Danışman Can Şahin'den öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Siz de Zoom üzerinden gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak isterseniz hemen aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Etkinlik Tarihi: 21 Mart 17.00

Yayına Katılmak İçin:

Yayına Katıl


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.