Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretli ChatGPT'nin Fiyatı Açıklandı!

Ücretli ChatGPT'nin Fiyatı Açıklandı!

ChatGPT yapay zekâ sohbet robotunu sunucu yoğunluğuna takılmadan ve gecikmesiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız ücretli profesyonel plan dağıtıma başlandığını duyurdu.

İnternet dünyasında yeni bir devrimin kapısını aralayacağına inanılan ChatGPT yapay zekâ sohbet robotu büyük ilgi toplamayı başardı. Artık sunucular yoğun sohbet taleplerine yetişemez duruma geldi. OpenAI çareyi ücretli versiyonda buldu.

İlk Kez Erişim Sağlanacak!

ChatGPT yapay zekâ sohbet robotu ile sürekli etkileşim içerisinde olması gereken kişiler için standart versiyon biraz zahmetli olabiliyor. Özellikle gecikme zamanları, taleplere verilen hata mesajları oldukça can sıkıyor.

OpenAI tarafından hayata geçirilen profesyonel plan yüksek yoğunluk zamanlarında dahi akıcı bir şekilde robotu kullanmanıza yardımcı olacak. Ayrıca robotun yeni özelliklerine de ilk kez erişim sağlayabileceksiniz.

Profesyonel plan aylık 42$ gibi yüksek bir ücretl olarak belirlendi. Muhtemelen gecikmesiz ve hatasız kullanım için sunucu tarafında yüksek maliyetli optimizasyonlar gerekiyor. Profesyonel plan bekleme listesine kaydolanlar ana sayfanın sol kısmında ödeme seçeneğini görebilecekler. Firma yıl içerisinde Pro versiyonu yaygın kullanıma açacağını da belirtti.

Kaynak

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.