Öğrenci Kariyeri Banner

Apple Store'da Büyük Soygun!

Apple Store'da Büyük Soygun!

Son zamanlarda Apple Store'a yapılan soygun sayısında artışlar yaşanmaya başlamıştı ve buna bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen soygunda teknoloji devinden 100 bin dolarlık cihaz çalındı.

Teknoloji devi Apple'da son dönemlerde gerçekleşen soygunlara bir yenisi daha eklendi. Dev şirketin bu kez ABD'deki bir mağazasında soygun gerçekleştirildi. Ohio bölgesinde gerçekleşen soygunda, 100 bin dolarlık Apple ürününün çalındığı belirtildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen olayla ilgili polis incelemesi gerçekleştirilecek.

Cihazların Bir Kısmı Bulundu!

Bir grup hırsız, Ohio eyaletindeki Apple Store'da soygun gerçekleştirdi. Beavercreek'te bulunan mağazaya giren grubun, 100 bin doların üzerinde ürün çaldığı ifade edildi. Sabah 05:40 sıralarında meydana gelen olayda üç kişi olduğu ve kaçmayı başardıkları bilgisi de verildi.

Beavercreek Polis Departmanı, çalınan cihazları takip etmek ve bulabilmek için GPS'ten faydalanıyor. Cihazların uyarı özelliklerini etkinleştirmeyi başaran ekipler, yol üzerine bırakılan cihazların büyük bir çoğunluğuna erişim sağladı. 

Cihazların çoğunluğu bulunmuş olsa da soygunu gerçekleştiren kişiler henüz yakalanamadı. Polis ekipleri bölge kameralarını kontrol ederek hırsızları arıyor. Hem bölge halkı hem de turistler açısından popüler bir mağaza olan App Store'da, soygun sabah saatlerinde gerçekleştiği için maddi kayıp harici bir olay yaşanmadığı belirtildi.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.