Öğrenci Kariyeri Banner

JA StartUp Türkiye Başlıyor!

JA StartUp Türkiye Başlıyor!

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın yürütücülüğünde 19-30 yaş arası üniversite öğrencisi gençlerin; iş dünyası gönüllüleri ve akademisyen, eğitmen desteği ile kendi start up’larını kurabilmelerine olanak sağlayan, fikir aşamasından şirketleşme sürecine uzanan bir eğitim ilk kez Türkiye’de başlıyor.  

20 ülkede uygulanan Global JA Start Up Program’ına, son 12 yılda toplam 115.000 üniversite öğrencisi dahil oldu. JA Start Up Program bitiminde gerçekleşecek değerlendirme ve test sonucunda 1. olan ekip, JA Start Up Program Avrupa finalinde yarışmaya hak kazanacaktır. 

Uluslararası platformda en iyi uygulama olaraktanımlanan bu platform kapsamında, 16 haftalık eğitim ile fikirden, iş modeli geliştirmeye; temel finans eğitiminden, prototiplemeye kadar birçok eğitim, e-talks ve mentorluk destekleri bulunmaktadır. Ayrıca öğrenciler; melek yatırımcılar, yatırımcılar ile bir araya gelerek sermayeye erişim fırsatlarına sahip olacaktır. 

Kazanımlar: 

  • Girişimciler ve iş insanları ile e-talks’lar 
  • Ulusal ve uluslararası network 
  • Her ekibe mentorluk desteği 
  • İş ve ürün geliştirme 
  • Yatırımcılara erişim 

Başvuru Linki 

Son Başvuru Tarihi : 01 Şubat 2021


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.