Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul'da Vegan Kafeler

İstanbul'da Vegan Kafeler

Sizler için çok lezzetli vegan kafe önerileri ile geldik...

Vegan beslenme hiçbir şekilde hayvansal besinlerin tüketilmemesidir. Toplumumuzun ise hayvansal ürünleri seven ve bunun üstüne yemek kültürü zengin bir yapısı vardır. Veganların artması ile birlikte kafelerinde onlara yönelik menü çıkarmları veya yeni bir mekan açtıkları görülmektedir. İstanbul'da gidebileceğiniz lezzetli vegan kafeler mevcuttur. 

İstanbul İçin Vegan Kafe Önerileri 

Mahatma Kafe 

Mahatma Kafe 

Anadolu yakasında olan bu kafe Kadıköy semtinde bulunmaktadır. Fiyatları uygun olan bu kafe, zeytinyağlı leziz yemekler ile dikkat çekiyor. Günlük taze yemek çıkmasının yanı sıra vegan pasta yapılabilen bir mekandır.

Veganarsist

Veganarsist

Anadolu yakasında bulunan kafe avrupa yakasında da Nişantaşı'nda şubesi bulunmaktadır. Mekanın menüsünde tamamen gluten veya vegan ürün içermeyen lezzetler vardır. 

Healin Foods 

Healin Foods 

Teşvikiye konumunda bulunan bu kafe, "İyileştirici Sağlık Noktası" hizmet vermektedir. Dünyanın çeşitli yerlerinde olan lezzetleri menüsünde barındıran bu kafe glutensiz ve vegan ürünler çıkarmaktadır. 

Community Kitchen 

Community Kitchen

Beyoğlu'nda bulunan bu kafe, İstanbul'un en iyi vegan mekanlarından birisidir. Menüde vegan burgerdan iskendere kadar seçenekler bulunmaktadır. Açık büfe ve kahvaltı imkanı da vardır. 

Bir Nevi Deli

Bir Nevi Deli

Konumu Etiler'de bulunan bu kafe, bitkisel bazlı ürünler mevcuttur. Bu lezzetlerin içeriklerinde ise sebze, meyve, tahıllar ve baklagiller oluşturuyor.

Rulo Lezzetler

Rulo Lezzetler

Anadolu yakasında bulunan kafe, Kadıköy konumundadır. Birbirinden doyurucu ve lezzetli olan ürünler uygun fiyatları ile tatmin etmektedir. Lavaşın arasına istediğiniz malzemeyi seçerek kendi rulonuzu hazırlayabiliyorsunuz. 

Pattis 

Pattis 

Kadıköy'de bulunan Pattis, gün boyu vegan kahvaltı hizmeti veren mekan kahveleriyle de dikkat çekiyor. Menü tamamen vegan değildir fakat çeşitliliğiyle sizi etkiliyor.  

 


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.