Öğrenci Kariyeri Banner

İBB'nin 2.250 TL'lik Bursu Hesaplara Yattı!

İBB'nin 2.250 TL'lik Bursu Hesaplara Yattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin üniversite öğrencilerine destek amacıyla verdiği öğrenim bursunun ikinci taksiti hesaplara yatırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, öğrenimini İstanbul'da gören öğrencilere burs vereceğini açıklamıştı. Yapılan başvuruların ardından, başvurusu olumlu sonuçlanan öğrencilerin hesaplarına ilk taksit geçtiğimiz aylarda yatırılmıştı. İBB, bugün bursun ikinci taksitinin öğrencilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Toplam 4.500 TL Olarak Belirlenmişti!

İBB'nin öğrencilere vereceği destek bursu toplamda 4.500 TL olarak belirlenmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha öncesinde ödemelerin öğrencilerin hesaplarına iki parça halinde yatırılacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. İlk ödeme olan 2250 TL İstanbul’da öğretim gören öğrencilerin hesaplarına geçtiğimiz aylarda yatırılmıştı.

İBB, bursun ikinci taksitinin de hesaplara yatırıldığını duyurdu. Aynı zamanda, evrak kontrol sürecinde olan öğrencilerin de bir kısmı bu dönem için onaylandı ve burs alma hakkı kazandı.

Ayrıca İmamoğlu yapmış olduğu açıklamada İBB yurtlarının kapanmayacağını da sosyal medya hesabından duyurdu. İmamoğlu, İstanbul'da üniversite eğitimi gören ve İBB yurtlarında kalan öğrencilerin başka bir yere gitmelerine gerek kalmayacağını da açıklamış oldu.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.