Öğrenci Kariyeri Banner

SoftITo, Ücretsiz Yazılım Kursu Başvuruları İçin Son 2 Gün!

SoftITo, Ücretsiz Yazılım Kursu Başvuruları İçin Son 2 Gün!

Ücretsiz olarak yazılım öğrenme fırsatı sunan SoftITo yazılım kurslarında "Backend Developer" programı kayıtları için son 2 gün.

Çağımızın en gözde mesleklerinin başında gelen yazılım sektörüne giriş yapmak isteyenlerin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği SoftITo Backhend Developer programına başvurular başladı. Bilgisayar mühendisliği temel yeterlilik ve yetkinliklerini kazandıran Temel Yeterlilikler programının üzerine inşa edilmiş olan bu program, arka yüz yazılım geliştirici olmak isteyenler isteyenler için oldukça ideal.

Programın Amacı:

Temel Yeterlikler programını başarıyla tamamlayan ve bilgisayar mühendisliği alanında temel bilgi, beceri ve yetkinlikler kazanan katılımcıların daha da derin ve nitelikli yazılım geliştirici olmaları ve arka yüz yazılım geliştirici (backend software developer) olmaları için gerekli bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandırmaktır. 

Bu program için öngörülen eğitim süresi 160 saattir ve Temel Yeterlikler programı dahil 320 saat olacaktır. 

Ücretsiz ve sertifikalı olan bu programı tamamlayanlar, Frontend, Oyun Geliştiriciliği, Mobil Geliştiricilik gibi ileri seviye programlara da katılmaya hak kazanabilirler.

Son başvuru tarihi 24 Şubat olan programa hemen başvuru yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.