Öğrenci Kariyeri Banner

Healthcare Ideathon II. Büyük Heyecanıyla İkinci Kez Düzenleniyor!

Healthcare Ideathon II. Büyük Heyecanıyla İkinci Kez Düzenleniyor!

Sağlık Yönetimi Birliği (SAYBİR) derneğinin akademik kolu olan Equilibrium in Healthcare Management Researchers Group (EHMRG) tarafından her akademik dönem düzenlenen Healthcare Ideathon II 4 – 5 Aralık 2021 tarihinde yapılacaktır. 

EHMRG, sağlık yönetimi ve ilgili diğer disiplinlerinde içinde olduğu konularda araştırmalar yapmak, üniversite öğrencilerinin bilimsel bilgi ve yeteneğini geliştirmek ve bilime olan merakı canlandırmak amacıyla kurulmuş bir araştırma topluluğudur.

Eğitim, Seminer, Atölye ve Yarışma kategorilerinde düzenlenen Healthcare Ideathon bilime olan merakı ortaya çıkarmak, inovasyon ve girişimciliği desteklemek için ücretsiz imkanlar sunmaktadır. Eğitim, Atölye, Seminer ve Yarışma kategorilerinde her yıl iki kez gerçekleştirilen etkinliğinin bu dönemki teması “Sağlık Hizmetlerinde E-Uygulamalar” olarak belirlenmiştir.

Birbirinden farklı ekiplerin yarıştığı etkinlik, inovatif ve girişimci ruha sahip genç bireyleri deskleyerek hayallerin gerçek olmasına yardımcı olmaktadır. İlk üçe giren ekiplerin ödüllendirildiği etkinlik 4 – 5 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik için yarışma başvurularını açtığını duyurdu.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.