Öğrenci Kariyeri Banner

Engineer’s Summit 15 Aralık’ta Başlıyor!

Engineer’s Summit 15 Aralık’ta Başlıyor!

Engineer's Summit Etkinliği Hakkında

Endüstri Mühendisliği başta olmak üzere mühendislik alanlarına yönelik planlanmış ve geleceği kurumsal firmalarda şekillendirmek isteyen öğrencilerin sektöründe önde gelen firmalardaki konuşmacılarla buluştuğu bir zirvedir.

Bu zirve mühendislik alanında ilerlemek isteyen ve kariyer hedefleyen kişileri bilgilendirmek, sorularına cevap bulmak, kariyeri için yol göstermek ve nelerin doğru-yanlış olduğu konusunda aydınlatmak amacıyla düzenlenmektedir.

Sizlere Neler Katacak?

Network

Gelecekte otomotiv, yazılım ve havacılık sektöründe yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden gelen yöneticilerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapabileceksin.

Gelişim

Otomotiv, yazılım ve havacılık sektöründe çeşitli alanlardaki gelişmeleri dinleyerek gelişimin için adımlar atabileceksin.

Deneyim

Sektörde öncü firmalardaki uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

Katılım Sertifikası

Engineers Summit’e katılım ücretsizdir. Gün sonu sınavına giren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.