Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğe Adım Atarken Eğlence Dolu Bir Yaz Geçirmeye Hazır Mısın?

Geleceğe Adım Atarken Eğlence Dolu Bir Yaz Geçirmeye Hazır Mısın?

Yaz tatilini yurt dışında hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek ister misin? Cevabın 'Evet' ise bu webinar'ı kaçırmamalısın.

Orbis Yurt Dışı Eğitim Beşiktaş Şube Müdürü Barış Kaplan, Orbis İzmir Şube Müdürü Can Şahin ve Orbis Kadıköy Şube Müdürü Remziye Tokdemir, 18 yaşındaki öğrenciler için İngiltere, Malta ve İrlanda'da yaz okullarına dair merak edilen soruları yanıtlamaya geliyor.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, 18 yaş yaz okullarına dair birçok konuda merak ettiklerinizi bu webinar'da yanıtlayacak.

Genelde 2, 3 veya 4 haftalık eğitim süreçlerinin tercih edildiği yaz okulları programları; küçük yaştaki çocukların ve gençlerin yaz tatili boyunca hem dil becerilerini geliştirdikleri hem de yabancı bir ülke de bulup, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldukları, ebeveyn takibi olmadan kendi sorumluluklarını aldıkları bir eğitim ve kültürel gelişim sürecidir.

Yaz okulu programına katılan öğrenciler kendi ülkelerinde öğrenmeye başladıkları yabancı dili kullanabilecekleri doğal ortama kavuşmuş oldukları gibi aynı zamanda okulun sağladığı sosyal ve kültürel etkinlikler ile farklı kültürden arkadaşlar edinip eğlenceli ve verimli bir eğitim süreci geçirirler.

Programın İçeriği:

  • Junior Programlarının Faydaları,
  • Junior Programlarının Süreçleri,
  • Konaklama Türleri,
  • Program İçerikleri,
  • Aktivitesiz Yoğun Yaz Okuları Programları,
  • Day Schools,
  • Parents and Child Programları ele alınacak.

8 Haziran Perşembe günü saat 15:00-16:00 saatlerinde online olarak gerçekleşek etkinlikte siz de yerinizi alarak İngiltere, Malta ve İrlanda'daki yaz okulları hakkında en doğru bilgilere erişme imkanından faydalanabilirsiniz.

Tarih: 8 Haziran Perşembe

Saat: 15:00-16:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

- Etkinliğe 18 yaş ve altındaki öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.