Öğrenci Kariyeri Banner

Forbes Dergisinin "Dünyanın En Zenginleri" Listesinde Zirvenin Sahibi Değişti!

Forbes Dergisinin "Dünyanın En Zenginleri" Listesinde Zirvenin Sahibi Değişti!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, Twitter'ın sahibi Elon Musk kısa bir sürenin ardından yeniden 'dünyanın en zengini' olmayı başardı. Elon Musk, Bernard Arnault'yu geride bırakarak yeniden Forbes dergisinin "dünyanın en zenginleri" listesinde zirvede yerini aldı.

Elon Musk'ın Serveti  240,7 Milyar Dolar!

Forbes dergisinin dünyanın en zenginlerini sıraladığı listedeki verilere göre, Tesla hisselerinin yüzde 2,5'tan fazla artması Elon Musk'ın net servetinin  bugün itibarıyla yüzde 1,75 artarak 240,7 milyar dolara yükselmesine sebep oldu.

Louis Vuitton, Christian Dior ve Tiffany'i gibi ünlü markaları içinde barındıran lüks tekstil devi LVMH'nin Başkanı Bernard Arnault'un serveti ise yüzde 1 düşerek 234,9 milyar dolara kadar geriledi. Böylece Elon Musk, Bernard Arnault'u geride bırakmayı başardı.

Jeff Bezos 3. Sırada!

Amazon'un kurucusu teknoloji devi Jeff Bezos 151,9 milyar dolarlık dudak uçuklatan servetiyle listenin üçüncü sırasında yer alıyor. 

Jeff Bezos'u, 148,1 milyar dolar servetiyle Oracle'ın kurucusu ve eski CEO'su Larry Ellison takip ediyor. Listenin beşinci sırasında ise 120,6 milyar dolarla Microsoft'un kurucusu Bill Gates yer alırken 6. sırada  117,3 milyar dolarla Berkshire Hathaway CEO'su Warren Buffet bulunuyor.

Güncel liste şu şekilde:

  1. Elon Musk - 240,7 milyar dolar
  2. Bernard Arnault - 234,9 milyar dolar
  3. Jeff Bezos - 151,9 milyar dolar
  4. Larry Ellison - 148,1 milyar dolar
  5. Bill Gates - 120,6 milyar dolar
  6. Warren Buffet - 117,3 milyar dolar

Kaynak

 

 

 

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.