Öğrenci Kariyeri Banner

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu Başvuruları'nda Son 4 Gün

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Bursu Başvuruları'nda Son 4 Gün

T3 Vakfı, Özdemir Bayraktar adına farklı şehirlerde, kategorilerde toplam 2000 öğrenciye burs yardımı yapıyor. Bu burs ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü öğrencilerini kapsıyor. Başvurular 30 Kasım'a kadar devam ediyor olup neredeyse herkesin başvuru yapmasına imkan sağlamaktadır.

T3 Vakfı'nın Sağladığı Burs Programları Neler?

T3 Vakfı'nın Sağladığı Burs Programları Neler

Programda üç adet burs programı bulunuyor. Detayları ise şu şekilde;

Yükselen Yıldız Burs Programı

İstanbul genelindeki lisans ve lisansüstü öğrencileri kapsayan bu burs programı kapsamında öğrencilere aylık 1200 lira destek verilecektir.

Eğitmen-Mentor Burs Programı

Bu program kapsamında öğrenciler vakfa ait dene-yap atölyelerinde eğitmenlik yapabilecek ve yarışmalara katılacak öğrencilere mentorluk yapabilecektir. Üniversite öğrencileriyle alt seviyelerdeki öğrencilerin karşılıklı birbirlerine destek olmasını sağlayan bu program kapsamında öğrencilere 10 ay boyunca 1200 liralık destek verilecektir. Bu programa dene-yap atölyelerinin olduğu şehirlerdeki öğrenciler başvurabilmektedir.

Eğitim Desteği Burs Programı

Ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde öğrenim gören tüm ihtiyaç sahibi öğrenciler başvuru yapabilmektedir. Bu program kapsamında 1500 öğrenciye 10 ay boyunca 750 liralık destek ödemesi yapılması planlanmaktadır.

Özdemir Bayraktar Burs Programına Nasıl Başvurulur?

Programa başvurmak için T3 vakfının sitesine üye olmanız ve bilgilerinizi girerek kendinize uygun programı seçmeniz gerekmektedir. Başvuru programına dair detayları aşama aşama çizilmiş şekilde aşağıda görebilirsiniz.

özdemir bayraktar bursuna nasıl başvurulur

Programın tanıtımının ve başvuru sayfasının yer aldığı resmi site sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.