Öğrenci Kariyeri Banner

Ekim Ayının Mutlaka Okumanız Gereken 5 Yazısını Derledik

Ekim Ayının Mutlaka Okumanız Gereken 5 Yazısını Derledik

Her gün birbirinden ilginç ve işimize yarayabilecek yazılarla karşılaşıyoruz. Biz de Öğrenci Kariyeri olarak sitemizde bulunan ve okumadan geçemeyeceğiniz yazıları derledik. 

 

1-Hafta Sonu Ne Yapsak Diyenlere Ufuk Açan “Kendin Yap” Bloglarını Derledik!

Hafta içi yoğunluğundan kaçmak ve evinizdeki kullanmadığınız eşyaları dönüştürmek için takip edebileceğiniz blogları derlediğimiz yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

2-Paraların Gizemi: Kenarları Neden Tırtıklıdır ?

Her gün kullandığımız paraların kenarları neden düz değildir de tırtıklıdır hiç merak ettiniz mi ? Paraların gizemi sizin de ilgini çektiyse buraya tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz.

 

3- Tersine İşleyen 6 Hayat Kuralı

Hayatımızdaki her şey yolunda gitmez. Bazen tersine işleyen kurallar da vardır. İşte bunlardan bazılarını derlediğimiz yazıya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

4- Soğuk Su İle Sıcak Suyun Sesi Neden Farklıdır ?

Bardağa su veya çay doldururken çıkan seslerin farklı olduğunu muhtemelen fark etmemişsinizdir. Ancak beyniniz bu sese alışıktır ve siz gözleriniz kapalı dahi olsa anlayabilirsiniz. Bu farklılığın nedenini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz 

 

5-Uyandığımızda Rüyalarımızı Neden Unuturuz: İşte Sebebini Açıklıyoruz!

Birçok insan geceleri rüya görür. Hatta bazen bu rüyalardan soluk soluğa uyanır ve kalp atışlarının hızlandığını fark ederiz. Nitekim üzerimizde böyle etkiler yaratan rüyaları bile sabah uyandığımızda hatırlamakta güçlük çekeriz. Bunun nedenini ve unutmamak için neler yapabileceğinizi öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.


Atakan  Güngör

Yıldız Teknik Biyomühendislik 2. sınıf öğrencisiyim. Öğrenci Kariyeri'nde 1.5 yıldır Organizasyon Ekibi'nde ve Mart ayından beridir de Yazar Ekibi'nde bulunmaktayım.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.