Öğrenci Kariyeri Banner

Hafta Sonu Ne Yapsak Diyenlere Ufuk Açan Kendin Yap Bloglarını Derledik!

Hafta Sonu Ne Yapsak Diyenlere Ufuk Açan Kendin Yap Bloglarını Derledik!

Centsational Girl

Blog sahibi Kate, iç mekan tasarımı ve akıllı evler için oluşturduğu projelerle dikkat çekiyor. Ucuz maliyetlerle elinizdeki malzemeleri nasıl değerlendireceğinizi görsellerle anlatıyor ve kendi yaptığı projelerin öncesi-sonrası fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşıyor.

Domestic Fashionista: Centsational Girl at Home Depot Garden Event

Young House Love

Sherry ve John Petersik çifti bu bloglarını  birlikte yönetiyorlar. Yaptıkları projelerde evlerinde kullanmadıkları tüm eşyaları değerlendiriyorlar.  Dar olan odalarını nasıl dekore ettiklerinden, bir odayı nasıl daha aydınlık gösterdiklerine kadar tüm bilgileri takipçileriyle paylaşıyorlar.

How Home Improvement Bloggers Live | HGTV

Sara Beauty Corner

Sara, hem blog yazıları hem de YouTube kanalında yaptığı  DIY videolarıyla oldukça sevilen bir isim. Oluşturduğu yaratıcı içeriklerle çok renkli ve farklı bir profile sahip. Eline geçen her ürünü renklendirip farklılaştıran Sara, tüm sosyal medya hesaplarını da bu konuda oldukça aktif kullanıyor.

 

Tarz Meselesi

Blogger Yeşim Halıcı, gündelik yaşamla ilgili gezi, dekorasyon, müzik ve kombin önerileri gibi birçok konuya blogunda yer veriyor. Yaptığı yaratıcı kendin yap projelerini de, takipçileriyle paylaşıp aynı zamanda kendi web sitesi üzerinden satışını da gerçekleştiriyor. Blogunun yanında Youtube ve diğer sosyal mecralarda da ilham verici içerikler paylaşıyor.

Tarz Meselesi: Kendin Yap Projeleri - DIY, Moda, Dekorasyon, Lifestyle  Blogu | Tarz Meselesi

 

Kendin Yapsana

Kendinyapsana.com, yeni hobiler edinmek isteyen ve hobilerini geliştirmek isteyenlerin  göz atması gereken bir kanal. Sayfada, dekorasyon, el işi, geri dönüşüm gibi konularda birçok içeriğin yer almasının yanında kendi yaptığınız ürünleri satabilme imkanı da yaratıyor. Okul öncesi kategorisinde ise bu yaşlarda olan çocuklarınızla yapabileceğiniz değişik aktiviteler de yer alıyor.

7 Adet Eski Kravatları Değerlendirme Fikirleri

 

KAYNAK


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.