Öğrenci Kariyeri Banner

Ek Gelir Sağlayabileceğiniz 5 Beceri

Ek Gelir Sağlayabileceğiniz 5 Beceri

İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde kendimize daha fazla zaman ayırabilmemiz mümkün. Peki sizce bu zamanı ek gelire dönüştürmemiz mümkün mü? Evde olduğunuz süre içinde siz de yetkinliklerinizi artıracak yeni beceriler kazanabilirsiniz. Üstelik bu becerilerden ek gelir bile elde edebilirsiniz. Bu yazımızda ek gelir sağlayabileceğiniz 5 beceriyi sizin için derledik.

1. Video düzenleme

video

Son zamanlarda video pazarlama giderek artıyor ve işletmeler tarafından video editörleri oldukça talep görüyor. Siz de Final Cut Pro X kursu ile video editlemeyi öğrenebilirsiniz. Portfolyonuzu oluşturduktan sonra serbest çalışan sayfalarında profilinizi oluşturabilirsiniz.

2. Dijital Pazarlama

dijitalp

Günümüzde online alışveriş hiç olmadığı kadar fazla yapılmakta. Bu nedenle, işletmeler, ziyaretçileri web içeriklerine çekmek için sürekli rekabet halindeler. Burada dijital pazarlamacılar devreye giriyor. Sosyal medya, içerik pazarlaması, bloglar ve daha birçok kanal aracılığıyla ziyaretçilerinizi web sitelerine çekebilirsiniz. Bunların en azından birinde uzmanlaşırsanız, kendinize çok şey katmış olursunuz.

3. İş Analizi

iş analizi

Büyük iş analistleri, bir şirketin karmaşık verilerini analiz ederek değerli iş anlayışları oluşturmaktadır. Bu durum, onları, şirketler için son derece önemli kılar. Bu sebeple birçok büyümekte olan şirket, bu konuda yardıma ihtiyaç duyuyor.

4. Reklam Yazarlığı

reklam

İşletmeler, ürünlerinin çevrim içi ve sosyal medya ortamında öne çıkması için harika metin yazarlarına ihtiyaç duyar. Reklam yazarlığı, başarılı diğer reklam yazılarına bakarak ve bu alanda uzman kişilerin tavsiyelerini dikkate alarak öğrenilebilecek ve gelir sağlanabilecek bir yetenektir.5. Amazon FBAÇoğu kişinin gözde ek gelir kaynağı olan Amazon, e-ticaretin zirveye ulaştığı bu zamanlarda, öğrenilecek en iyi yeteneklerden bir tanesidir. Eğer ilginiz varsa bu süre zarfında kesinlikle bu işi en baştan ayrıntılı bir şekilde öğrenerek uzman olabilirsiniz.

5. Amazon FBA

amazon

Çoğu kişinin gözde ek gelir kaynağı olan Amazon, e-ticaretin zirveye ulaştığı bu zamanlarda, öğrenilecek en iyi yeteneklerden bir tanesidir. Eğer ilginiz varsa bu süre zarfında kesinlikle bu işi en baştan ayrıntılı bir şekilde öğrenerek uzman olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz:

Girişimci Olmak İsteyenler İçin Az Sermaye İle Yapılabilecek 5 Karlı Yeni İş Fikri

İnternetten Para Kazanmanın 6 Kolay Yolu

Yeni Yılda Yatırım Yapabileceğiniz En İyi 5 Kripto Para

 

 

 


Betül Görgöz

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Görgöz.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.