Öğrenci Kariyeri Banner

Bölümünün Mezunları Hayal Ettiğin Şartlarda Çalışıyor Mu?

Bölümünün Mezunları Hayal Ettiğin Şartlarda Çalışıyor Mu?

Gelecek kaygımız üniversite yıllarında fazlasıyla yoğun. Hissettiğimiz bu yoğun kaygı geleceğin belirsizliğinden, kendimize bir yol çizememekten ve kimi zaman özgüvensizlikten meydana geliyor.

üniversite

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’ne ait bir proje olan Üni-Veri sayesinde bu kaygıyı yok edemesek de dengelemek mümkün! Sağladığı veriler sayesinde sizinle aynı sıralarda eğitim görmüş ve çoktan iş dünyasına atılmış binlerce kişinin izlediği yolu görebilirsiniz. Kaç yılda iş buldular, ne kadar maaş aldılar, kamuda mı yoksa özel sektörde mi çalıştılar gibi birçok soruya cevap olan sistemin kullanımı da oldukça basit.

Buraya tıklayarak siteye girmeniz, bölümünüzü seçtikten sonra öğrenmek istediğin soruyu belirlemeniz yeterli. Ek olarak eğer bölüm tercihi yapması gereken bir öğrenciyseniz, Üni-Veri iki bölümü kıyaslamak gibi özelliklere de sahip. Elbette bölüm seçmek için çalışma koşulları tek kriter olmamalı. Lakin bir şans vermekte fayda var!

Yorumlarda bölümünüzün beklentinize uygunluğunu yazmayı unutmayın! Herkese bu uzun yarışta bol şans ve sabır dilerim!


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.