Öğrenci Kariyeri Banner

Avrupa'da Lisans Eğitimi Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Bu Etkinlikte!

Avrupa'da Lisans Eğitimi Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey Bu Etkinlikte!

Avrupa'da lisans eğitimi almak isteyenler buraya!

Orbis Kadıköy Şube Müdürü Orkun Tokdemir ve Orbis Beşiktaş Eğitim Danışmanı Betül Özgürel, Avrupa'da lisans eğitimine dair merak edilenleri yanıtlamaya geliyor.

14 Haziran Çarşamba günü saat 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan etkinlikte, Avrupa'da devlet ve özel üniversitelerde lisans eğitimi hakkında merak edilen tüm soruları canlı olarak yanıtlayacak.

Geniş bir üniversite ve program yelpazesine sahip olan İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda gibi ülkeler, uluslararası öğrenciler tarafından öncelikli olarak tercih edilmektedir. Mühendislik, tıp, hukuk, işletme, sanat, sosyal bilimler gibi çeşitli alanlarda lisans programları sunulan ülkelerde aynı zamanda çift anadal veya çoklu lisans programlarına katılma fırsatı da bulunmaktadır.

Böylesine geniş ve gelişmiş eğitim fırsarlarından faylanmak elbette ki her öğrencinin hayalleri arasında yer alıyor. Ancak çoğu öğrencinin kafası nereden başlaması ve ne yapması gerektiği konularında oldukça karışık. En doğru bilgiye ulabilmek için ise yurt dışı eğitim firmalarından destek almak en sağlıklı yolu.

Bu noktada, yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, sık sık düzenlediği webinar'lar ile öğrencilere büyük destek sağlıyor.

Orbis Kadıköy Şube Müdürü Orkun Tokdemir ve Orbis Beşiktaş Eğitim Danışmanı Betül Özgürel, 14 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirecekleri bu harika etkinlikte, Avrupa'da lisans eğitimi hakkında en doğru bilgileri sizlere ulaştırmak için geliyor.

14 Haziran Çarşamba günü saat 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan bu etkinlikte sen de yerini alarak Avrupa'da lisans eğitimi hakkında merak ettiğin her bilgiye, alanında uzman kişilerden erişebilirsin.

Tarih: 14.06.2023

Saat: 15:00-16:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.