Öğrenci Kariyeri Banner

Avrupa'da Uygun Maliyetli Yüksek Lisans Eğitimi İle Geleceğinizi Şekillendirin!

Avrupa'da Uygun Maliyetli Yüksek Lisans Eğitimi İle Geleceğinizi Şekillendirin!

Avrupa'da uygun maliyetli yüksek lisans eğitimi alarak Mavi Diploma'ya sahip olabileceğini biliyor muydun?

Avrupa, yüksek lisans programları konusunda geniş bir çeşitlilik sunar. Her biri kendi uzmanlık alanında önde gelen üniversiteler ve okullar, çeşitli disiplinlerde programlar sunar. Sosyal bilimlerden mühendisliğe, işletme yönetiminden sanat ve tasarıma kadar birçok alanda uzmanlaşmış programlar mevcuttur. Öğrenciler, ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine en uygun programı seçme imkanına sahiptir.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, Avrupa'da uygun maliyetli yüksek lisans eğitim fırsatları hakkında sizleri bilgilendirmek için harika bir etkinlik düzenliyor.

Orbis Kadıköy Şube Müdürü Orkun Tokdemir ve Orbis Beşiktaş Eğitim Danışmanı Betül Özgürel, 16 Haziran Cuma günü 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirecekleri bu etkinlikte sizleri bilgilendirirken, merak ettiğiniz soruları da anlık olarak yanıtlayacak.

Program İçeriği:

  • Avrupa'da devlet ve özel üniversitelerde yüksek lisans eğitimi,
  • Uygun maliyetli kaliteli eğitim,
  • Sınavsız kabul şartı,
  • Mavi diploma avantajları.

16 Haziran Cuma günü saat 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan bu etkinlikte sen de yerini alarak Avrupa'da uygun maliyetli yüksek lisans eğitimi hakkında merak ettiğin tüm bilgilere, alanında uzman kişilerden erişebilirsin.

Tarih: 16.06.2023

Saat: 15:00-16:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.