Öğrenci Kariyeri Banner

Young Executive Academy Başvuruları Devam Ediyor!

Young Executive Academy Başvuruları Devam Ediyor!

YEA, yetenekli Genç Yönetici Adayları’nın iş dünyasına karşı stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen, değişime ayak uyduran değil değiştiren bireyler için özenle hazırlanmış bir akademi programıdır. 1000 lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile sınırlandırılacağı, katılmaya hak kazananların Assesment Test ile belirleneceği, alanında uzman şirket yöneticilerinin seçileceği bir programdır. 2018 yılında başlayan ve pandemiyle birlikte online olarak yapılan Young Executive Academy ile 3 yılda toplam 200+ şirket ile 9.000+ yeteneğe dokunduk.

Bu yıl yapılacak olan akademi programları: İnsan Kaynakları , Satış Pazarlama ve Finans , Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri , E-Ticaret ve Influencer Marketing ve Girişimcilik

İnsan Kaynakları

Kariyerini İnsan Kaynakları alanında ilerletmek ve iletişim, analiz, duygusal zeka ve iş görüşmelerinde başarı gibi yetkinliklerini geliştirmek isteyen tüm üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik üst düzey yöneticilerden firma değil konu dinlemek için tasarlanmış eğitim sınıfıdır.

Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri

Kariyerini üretim, bilişim, yazılım, mühendislik alanında ilerletmek ve teknolojinin getirdiği devrime ayak uydurmak; ayrıca inovatif düşünce, yaratıcılık ve problem çözme gibi becerilerini geliştirmek isteyen üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik üst düzey yöneticilerden firma değil konu dinlemek için tasarlanmış bir eğitim sınıfıdır.

Girişimcilik

Kendi girişimini kurmak ve startup ekosistemini görmek isteyen ya da bu alana ilgi duyan; ayrıca yönetim, planlama, yaratıcı düşünce, problem çözme gibi becerilerini geliştirmek isteyen üniversite ve yüksek lisans öğrencileri için tasarlanmış ve bizzat kurucularından dinleme fırsatı yakalayabileceğiniz bir eğitim sınıfıdır.

Satış Pazarlama ve Finans

Kariyerini Satış Pazarlama veya Finans alanında ilerletmek veya satış yapmak; etkili iletişim, yaratıcı ve analitik düşünme, dijital okuryazarlık, kriz yönetimi gibi becerilerini geliştirirken şirketlerin yaptığı stratejileri üst düzey yöneticilerden dinlemek isteyen üniversite ve yüksek lisans öğrencileri için hazırlanmış ve eğitim sınıfıdır.

E-ticaret ve Influencer Marketing

ariyerini e-ticaret ve influencer marketing alanında ilerletmek isteyen, kendi satış tecrübesini kazanırken bir yandan da şirket kurma, tasarım, reklam ve pazarlama konularında uzman yöneticilerin konuşma yaptığı, üniversite ve yüksek lisans öğrencilerine özenle hazırlanmış ve eğitim sınıfıdır.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.