Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimcilik Ekosistemine e-Founder İle Farklı Bir Pencere Açılıyor!

Girişimcilik Ekosistemine e-Founder İle Farklı Bir Pencere Açılıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) tarafından bu sene 6.’sı düzenlenen Türkiye’nin ilk dijital girişimcilik etkinliği e-Founder, 6-7 Kasım 2021 tarihlerinde online ve Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Kültür Merkezi’nde yüz yüze olacak şekilde gerçekleşiyor. Peki e-Founder’da seni neler bekliyor?

Girişimcilik ekosisteminde birbirinden farklı maceralara sahip seçkin insanlarla bir araya gelerek; günlük hayatının her alanında yer edinmiş girişimciliği keşfedecek, bir girişimin ortaya çıkma ve büyüme sürecini öğrenecek, dijital girişimcilik alanına dair güncel konulara farklı bakış açıları yakalayacaksın.

Alanında öncü partnerlerimizin interaktif bir biçimde yapacağı atölye çalışmalarına katılarak girişimcilik ekosistemine bir adım daha yaklaşacak ve deneyimlediklerinle günlük hayatını şekillendirebileceksin. 

Etkinlik anında farklı birçok kişiyle bir arada bulunarak; ağını genişletirken alanında uzman eğitmen ve konuşmacılarımızlasohbet etme imkanı yakalayacaksın!

Sen de e-Founder ailesine katılmak, unutulmayacak deneyimler yaşamak, girişimci adayları, girişimciler ve yatırımcılar ile buluşmak istiyorsan kayıt olmayı unutma!

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.