Öğrenci Kariyeri Banner

Yılın Geri Kalanında Disney Plus'ta Yayınlanacak Olan Dizi ve Filmler!

Yılın Geri Kalanında Disney Plus'ta Yayınlanacak Olan Dizi ve Filmler!

Disney Plus yılın geri kalanında Türkiye'de yayınlanacak olan yeni dizi ve filmleri açıkladı. 2023 yılından itibaren pek çok yeni içeriğe imza atan platform yılın geri kalanında da izleyiciyi yeni yapımlarla buluşturacak.

Platformda yayınlanacak yeni yapımlar arasında Alice Müzikali, Obi Wan Kenobi 2. Sezon ve Şahan Gökbakar'ın yeni dizisi yer alıyor. Bunlarla birlikte merakla beklenen Atatürk dizisi, Arayış ve Aktris gibi birçok dizi de listede yer alıyor.

Yılın Geri Kalanında Disney Plus'ta Yayınlanacak Olan Dizi ve Filmler!

Şahan Gökbakar'dan Disney Plus'a Yeni Dizi:

Disney Plus'ta bu yıl yayınlanacak olan yapımlar arasında Şahan Gökbakar'ın adı henüz belli olmayan dizisi de yer alıyor. Dizinin yayın tarihi ve içeriği hakkında da elimizde bir bilgi yok.

Cumhuriyet'in Yüzüncü Yıldönümünde Yayınlanacak "Atatürk" Dizisi:

Aras Bulut İynemli, Songül Oden ve Sarp Akkaya’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Atatürk dizisi Cumhuriyet yüzüncü yıldönümünde Disney Plus'ta yayınlanacak. 

Dizi Türkiye ve Makedonya'da 5000 metrekarelik büyük bir alanda çekildi. Ayrıca yapımdan seyirciyi heyecanlandıran bir haber daha geldi. Disney Plus, dizinin 360 derece sanal gerçeklik olarak da kurgulandığını açıkladı. 

Can Yaman'dan "El Turco":

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Can Yaman, yeniçeri Hasan Balaban'ı canlandırdığı yeni dizi "El Turco" ile karşımıza çıkacak.Kadrosunda yabancı oyuncuların da olacağı duyurulan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

Halit Ergenç'in Başrolünde Olduğu Yeni Bilimkurgu Dizisi "Numen":

Halit Ergenç, Melis Sezen ve Songül Oden’in başrollerinde olacağı "Numen" dizisi 2023'te yayınlanacaklar arasında yer alıyor. Dizinin adının değişebileceği söyleniyor. 

Dizide karısı bir trafik kazası sonucu komaya giren büyük bir teknoloji şirketinin sahibi Arel’in hikâyesi anlatılacak. Arel, yapay zekâ teknolojisini kullanarak karısını yaşatmaya çalışacak.

Mehmet Günsur ve Aslı Enver'den "Arayış":

İyilik ve şifa arayan genç bir kadının hikayesinin anlatıldığı dizinin yayın tarihi 14 Haziran olarak açıklandı.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'ndan "Aktris":

Pınar Deniz tarafından canlandırılacak olan bir aktristin hikayesini anlatacak olan dizinin yayın tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi.

Meryem Uzerli, Zafer Algöz ve Emre Karayel’den "RU":

Urla’da geçen bir Ege hikâyesini anlatan dizinin yayın tarihi belirsizliğini koruyor.

Disney Plus Global'de Yayınlacak Olan Dizi ve Filmler!

  • The Bear
  • Obi Wan Kenobi 2. Sezon
  • Star Wars Ahsoka
  • Loki 2. Sezon
  • Mandalorian 3. Sezon
  • Secret Invasion
  • The Patient
  • Steve Carell ve Domhall Gleeson'dan yeni dizi
  • Chippendale
  • Fleischman is in Trouble

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.