Öğrenci Kariyeri Banner

YEA'ya Hoş Geldin Kartları LinkedIn ve Instagram'da Nasıl Paylaşılmalı?

YEA'ya Hoş Geldin Kartları LinkedIn ve Instagram'da Nasıl Paylaşılmalı?

Profesyonel ve etkili bir imaj yaratabilmek için özelllikle LinkedIn hesabınızı aktif kullanmanız çok önemli. Bu durum iş ararken ya da bir kulüp etkinliği yaparken karşı tarafın gözünde sizin için oldukça artı puan yazmaktadır. Hesabınızı aktif tutmanın en iyi yoluysa yaptığınız kaliteli işleri paylaşarak hesabınızı aktif tutmaktır. LinkedIn'de paylaştığınız kartların tamamı YEA'nın hesabı tarafından beğenilecek. ❤️

Paylaşımları Nasıl Yapmalıyız?

YEA için size SMS veya Mail yoluyla iletilen isminize özel hoş geldin kartını öncelikle bilgiysayar ya da telefonunuza indirmeniz gerekiyor.

Bu kartlardan dikey olanı direkt Instagram'a story olarak atıp @yeaistanbul hesabını etiketleyebilirsiniz.

LinkedIn'de Profil Bölümü Değil Gönderi Olarak Eklemeniz Gerekmekte

LinkedIn'in yapısı tıpkı Facebook gibi olup aldığınız sertifikaları, okuduğunuz okulları sergileyebileceğiniz profil bölümünün yanı sıra gönderi paylaşabileceğiniz bir içerik üretici kısmı da bulunmakta. Hoş geldin kartlarınıysa coşku ve heves içeren bir yazıyla paylaşabilirsiniz. Paylaşım yapmak için ana sayfada bulunan bu noktadan görsel paylaşımını seçebilirsiniz;

LinkedIn Paylaşımı

Paylaşırken gönderinizi görüp YEA tarafından beğenebilmemiz içinse @ işareti koyup etiket atmanız gerekmektedir. Aksi taktirde etiketleme yapamazsınız. Etiketlenen isim siyah ve kalın renkli olarak gözükür.

Paylaşımın ardından ortaya buna benzer bir içerik çıkacaktır. İçerik yazmak için hazırladığımız yazıyı örnek alabilir, düzenleyebilir hatta direkt olarak kopyalayarak bile paylaşabilirsiniz.

"Bu sene @Young Executive Academy'de ben de varım. 200.000 kişi arasından seçilen 1000 öğrenci arasında yer alacağım ve onlarca farklı yöneticinin deneyimlerini, sektöre yönelik öngörülerini dinleyeceğim için çok heyecanlıyım."

Bu şekilde YEA Hoş geldin kartlarınızı hem Instagram'dan hem LinkedIn'den paylaşabilirsiniz.

Instagram'da Paylaşım İçin Detaylar

Instagram'da paylaşım yapmak içinse en altta bulunan kısma @yeaistanbul etiketini koyarak story atmalısınız. Story görseli uzun ve dikey olandır.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.