Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram Kullanıcı Hesaplarını Askıya Almaya Başladı!

Instagram Kullanıcı Hesaplarını Askıya Almaya Başladı!

Instagram'da bir hata nedeniyle kullanıcılara "Hesabını 31 Ekim 2022 tarihinde askıya aldık" şeklinde uyarı mesajı gösteriliyor. Herhangi bir neden olmadan binlerce hesap askıya alındı.

Instagram bugün yazılımsal açıdan zor bir gün geçiriyor. Sabah saatlerinde çoğu kullanıcıda uygulama 10 saniyede bir çöküyordu. Bu defa herhangi bir gerekçe olmadan çok sayıda kullanıcıya “Hesabınız askıya alındı” uyarısı gelmeye başladı.

Kullanıcılara gösterilen uyarı ekranında “Hesabını 31 Ekim 2022 tarihinde askıya aldık. Bu karara katılmadığını bildirmek için 30 günün kaldı” yazıyor ve hesabına erişemiyor. Diğer kullanıcılar da hesaptaki gönderilere erişemiyor. Uyarı ekranında itiraz butonu bulunuyor ancak itiraz işlemi de yapılamadığı görülüyor. Mail ve SMS doğrulama kodlarını girdikten sonra yükleme ekranında kalıyor.

Instagram'dan Açıklama Geldi!

Downdetector ise Instagram'da bir sorun olduğuna dair kullanıcı raporlarının gelmeye başladığını gösterdi. Sitede "Kullanıcı raporları Instagram şirketinde problemlerin olduğuna işaret ediyor" ifadesi yer aldı. Saat 16:13 civarlarında raporların maksimum seviyeye ulaştığı görüldü.

Instagram, resmi hesabı "@InstagramComms" yoluyla bir açıklama yaptı.

Platform yaptığı açıklamada, "Bazılarınızın Instagram hesabınıza erişirken sorun yaşadığının farkındayız. Bunu inceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak 12

 

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.