Öğrenci Kariyeri Banner

Yapay Zeka'yla İlgilenenlere Harika ve Ücretsiz Bir Eğitim Fırsatı

Yapay Zeka'yla İlgilenenlere Harika ve Ücretsiz Bir Eğitim Fırsatı

Gelecekte en ön plana çıkacak alanlardan biri olan yapay zeka, robotik kodlama gibi alanlar başta teknoloji olmak üzere her alanda hayatımıza yön verecek. Türkiye'de gençlerin de bu alanlarda şimdiden kendilerini geliştirmeleri ve öne çıkmaları için hazırlanan bir eğitim programını bugün sizlerle paylaşıyoruz. Bu program içinde pek çok deneyimli mentorle görüşme fırsatı başta olmak üzere katılımcılarına pek çok alanda avantajlar sağlıyor.

Yapay Zeka Eğitim Bursu Programı Nedir?

Yapay Zeka Eğitim Bursu Programı Nedir

Yapay zeka alanında kendini geliştirmek isteyen 10 öğrenciye bu alanda geniş çaplı eğitimler verecek bir eğitim programıdır. Detaylar ise genel kavramlarıyla şu şekilde;

  • Dünya standartlarında eğitim fırsatı
  • Alanında yetkin mentorlerle birebir görüşme imkanı
  • Eğitim sonunda sertifika kazanma fırsatı
  • Bağlantılı kurumlarda iş ve staj imkanı

Eğitim Bursuna Nasıl Başvurulur?

Programa başvurmak isteyenler için şartlar oldukça basit olup bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkese başvuru fırsatı tanınmaktadır.

  • 15 yaşından büyük olan
  • CV'sini panel üzerinden yükleyen
  • 12 Aralık'tan önce başvuran

herkesin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Program hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için bu adresteki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.