Öğrenci Kariyeri Banner

HR Talent Academy Başvuruları Başladı

HR Talent Academy Başvuruları Başladı

Badiworks/Öğrenci Kariyeri’nin düzenlediği HR Talent Academy başvuruları başladı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek ve online olarak gerçekleştirilecek etkinliğe, kariyerlerini İnsan Kaynakları alanında sürdürmek isteyen üniversite öğrencileri ve yeni mezun öğrenciler başvuru yapabiliyor. 13 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ve 12 hafta boyunca devam edecek programda, iş görüşmeleri, mülakat teknikleri ve online mülakat simülasyonları gibi birçok konuda, Türkiye’nin öncü markalarının üst düzey yöneticileri eğitim verecek. Programa katılmak isteyenler ise başvurularını www.hrtalent.academy/ üzerinden gerçekleştirebilecek.

BadiWorks düzenlediği eğitim programlarıyla öğrencilerin geleceğe güvenle bakmasına ve doğru kariyer planlaması yapmalarına destek olmaya devam ediyor. Sektörel bazda gerçekleştirdiği eğitimlerle öğrencilerin nabzını tutan BadWorks, düzenleyeceği HR Talent Academy programıyla kariyerini İnsan Kaynakları alanında sürdürmek isteyen üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara destek olmaya devam ediyor.

12 Farklı Oturum 12 Farklı Marka

Bu yıl ikincisi düzenlenecek ve 12 hafta boyunca devam edecek programda, Türkiye’nin küresel ölçekli markalarının üst düzey İnsan Kaynakları yöneticileri katılım sağlayacak. Hugo Boss İnsan Kaynakları Yöneticisi Erim Kırca, Tofaş Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi Bilal Ramazanoğlu ile Danışman/ Eğitimen Salih Kayıhan moderatörlüğünde gerçekleştirilecek eğitimde, her hafta farklı bir konuk, öğrencilerle sektöre ilişkin deneyim ve öngörülerini paylaşacak. 13 Aralık 2020 tarihinde start verecek programda eğitmenler, iş görüşmeleri, mülakat teknikleri ve online mülakat simülasyonları gibi konular hakkında katılımcılara bilgi verecek. Konuşmacılar bir yandan, Pandemi sonrası tüm dünyada yaygın olarak uygulanmaya başlanan uzaktan çalışma modelleri, esnek çalışma yöntemleri ve hibrit çalışma modelleri hakkında öngörülerini paylaşırken; bir yandan da son zamanlarda İnsan Kaynakları alanında ortaya çıkan trendler hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

 

Programda Başarılı Olan Öğrenciler Sertifika Almaya Hak Kazanacak

15 farklı konu başlığı altında gerçekleştirilecek eğitimde, programa katılan markalardan Case’ler ve  ödevler verilerek katılımcıların İnsan Kaynakları alanında kendilerini geliştirmeleri sağlanması hedefleniyor. Programda ayrıca öğrencilere dönük simülasyon ve gerçek vaka örnekleri uygulanarak onların deneyim kazanmaları sağlanacak.

 

Online olarak gerçekleştirilecek eğitimde, dersler anlık olarak kaydedilecek. Programda yer alan katılımcılar, 1 sonraki ders haftasına kadar diledikleri zamanda, diledikleri yerde eğitimi takip edebilecek. Katılımcılar ayrıca eğitim esnasında merak ettikleri konular hakkında eğitmenlere diledikleri gibi soru sorabilecek.  Eğitimde verilen ödev ve görevleri yerine getiren ve etkinliklere %100 katılım sağlayan öğrenciler ise sertifika almaya hak kazanacak. Eğitim kayıtları ise www.hrtalent.academy/ üzerinden gerçekleştirilecek. Programda yer alan katılımcılar, bir yandan dopdolu bir eğitim programıyla kendilerini geliştirme imkânı bulurken; bir yandan da samimi ve eğlenceli geçen eğitimlerde networklerini geliştirme fırsatı bulabilecek.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.