Öğrenci Kariyeri Banner

'Work and Travel' İle Dünyayı Keşfetmeye Hazır mısın?

'Work and Travel' İle Dünyayı Keşfetmeye Hazır mısın?

Yurt dışında eşsiz bir deneyim imkanı sunan Work and Travel hakkında merak ettiğin tüm bilgilere erişebileceğin harika bir webinar seni bekliyor!

Atlas Yurt Dışı Eğitim Work and Travel Koordinatörü Kerim Karabulut, üniversite yıllarında dünyayı keşfetmenin harika yollarından biri olan Work and Travel programına dair merak edilen tüm soruları yanıtlamaya geliyor.

Work and Travel Nedir?

Üniversite öğrencilerine yaz aylarında yurtdışında çalışma ve seyahat etme fırsatı sunan bir program olan Work and Travel, ABD gibi ülkelerde turizm sektörü gibi çeşitli alanlarda kısa süreli çalışma imkanı sunmanın yanı sıra, hem yeni kültürleri deneyimleme şansı hem de yabancı bir ülkede çalışarak kendinizi geliştirme imkanı sağlıyor

Program İçeriği:

  • Work and Travel nedir,
  • Kimler başvurabilir,
  • Başvuru süreci ve hazırlıklar
  • Konaklama seçenekleri
  • ve daha fazlası...

18 Ekim Çarşamba günü saat 15:00'da online gerçekleşecek olan etkinlikte sen de yerini alarak, yurt dışında harika bir deneyim fırsatı sunan bu program hakkında merak ettiğin tüm soruların yanıtını, 33 yılı aşkın deneyime sahip Atlas Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı'nın Work and Travel Koordinatörü Kerim Karabulut'tan birebir olarak alma fırsatını yakalayabilirsin.

Hemen başvuru yapmak için aşağıdaki butona tıkla!

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.