Öğrenci Kariyeri Banner

Popüler Netflix Dizisi 'The Crown'ın Final Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı!

Popüler Netflix Dizisi 'The Crown'ın Final Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı!

Netflix'in popüler dizisi The Crown'ın altıncı ve son sezonundan ilk fragman paylaşıldı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte, sezonun iki bölüme ayrılarak çıkış yapacağı ortaya çıktı.

Netflix’in dünya çapında sevilen dönem dizisi The Crown’ın final sezonu büyük merakla bekleniyordu. Platform, bugün yeni sezonun ilk fragmanını yayınladı. İlk fragman, dizinin final sezonunun iki farklı bölüme ayrılarak yayınlanacağını da ortaya koydu.

İşte The Crown Son Sezon Fragmanı:

Son sezon, Prenses Diana’nın trajik ölümünü de içeren 90’ların sonu ve 2000’lerin başını konu ediniyor. Kadroda ise Staunton dışında Prenses Diana olarak Elizabeth Debicki’yi, Prens William rolünde Ed McVey’i, Prens Harry rolünde Luther Ford’u, Kate Middleton rolünde Meg Bellamy’i, Prens Phillip rolünde Jonathan Pryce’ı, Prens Charles rolünde ise Dominic West’i izleyeceğiz.

Fragman, The Crown’ın son sezonunun iki bölüme ayrılarak geleceğini ortaya koydu. Dört bölümden oluşacak ilk bölüm, 16 Kasım’da, kalan dört bölüm ise 14 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.