Öğrenci Kariyeri Banner

Work and Travel Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey 17 Ağustos'ta Cevap Buluyor!

Work and Travel Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey 17 Ağustos'ta Cevap Buluyor!

BadiWorks ve Orbis ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan Work and Travel semineri, 17 Ağustos tarihinde sizleri bekliyor.

Seminer süresince; Work and Travel nedir, programa kimler katılabilir, ne tür işlerde çalışılabilir, Work and Travel maliyetleri ve aklınıza takılan daha birçok soruya yanıtlar bulabileceksiniz.

Work and Travel Nedir?

Work and Travel, uluslararası üniversite öğrencilerine ABD’de yaz tatili süresince çalışma imkânı sağlayan bir programdır. Yaz tatili boyunca hem dilinizi geliştirip, hem de hayat tecrübesi edinebileceğiniz, bununla birlikte Amerika’da çalışarak oradaki masraflarınızı karşılayabileceğiniz bu programa Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden yılda 50 binin üzerinde öğrenci katılım sağlamaktadır.

  • Work and Travel programına Mayıs-Ekim ayları arasında katılım gösterebilirsiniz.
  • Programa katılımın birinci şartı, örgün eğitimde üniversite öğrencisi olmanızdır. Lisans, ön lisans ve yüksek lisans öğrencileri bu programa katılım sağlayabilirler. Bununla beraber Yüksek Lisans ve Ön Lisans öğrencilerinin katılımıyla ilgili, konsolosluk tarafından Eylül-Ekim aylarında yapılan toplantı sonrasında bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Eğitiminiz doğrultusunda sahip olmanız gereken not ortalamasının, minimum 2.00 ve üzeri olması gerkmektedir. Bu durum, ABD hükümeti tarafından şart koşulmasa da, 2.00'nin altında ortalamaya sahip olan öğrencilerin vize alma konusunda sıkıntı yaşadıkları biliniyor.
  • Ayrıca kendinizi ifade edebileceğiniz seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. İngilizce bilgisi, sizin iş yerleşimleriniz için gerekli olan mülakatın yapılmasında ve vize mülakatlarında etkin rol oynuyor.

Etkinlik Hakkında:

Etkinlik, Orbis Work and Travel Program Danışmanı Volkan Apaydın'ın katılımıyla 17 Ağustos saat 14:00'te Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

Ücretsiz ve sınırlı kontenjana sahip olan etkinliğe katılım sağlayabilme şansı yakalamak için hemen aşağıdaki butona tıklayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Kayıt Ol

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.