Öğrenci Kariyeri Banner

Efsane Dizi Netflix'e Geri Dönüyor!

Efsane Dizi Netflix'e Geri Dönüyor!

Şimdiye kadar yapılan en iyi sitcom dizileri arasında ilk sıralarda gösterilen Friends, yaklaşık 2 buçuk ay aranın ardından Netflix Türkiye'ye geri dönüyor.

2021 Nisan ayında Friends, 10 sezonu ile birlikte Netflix’te yayınlanmaya başlamıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında ise gösterim haklarının HBO Max‘e geçmesi ile birlikte dizi Netflix’ten kaldırıldı. İkonik komedi dizisi şimdi ise yaklaşık 2 buçuk ay aranın ardından yeniden Netflix Türkiye’ye geri dönüyor.

Friends Yeniden Netflix'te!

1994 - 2004 yılları arasında 10 sezon boyunca yayın hayatına devam eden komedi dizisi, Manhattan’da yaşayan bir grup arkadaşın hayatını konu ediniyor. David Crane ile Marta Kaufmann imzası taşıyan dizinin başrollerinde ise Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry ve David Schwimmer yer alıyor.

Netflix, başarılı dizii 2020 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlayabiliyordu. Ancak dijital yayın platformu HBO Max’in Mayıs 2020’de hayata geçmesiyle ile birlikte dizi ABD’de Netflix’ten kaldırılmıştı. HBO Max, son olarak Türkiye’de de faaliyet göstereceğini açıklamıştı. Bu gelişme üzerine 31 Mayıs itibarıyla, ikonik dizi Netflix Türkiye‘ye veda etmişti.

Geçtiğimiz ay ise HBO Max, Türkiye faaliyetlerini durdurma kararı aldığını duyurmuştu. Yaşanan olayların ardından Friends tekrar Netflix Türkiye kütüphanesine eklendi. Temmuz başında BluTV‘den de kaldırılan dizinin, platforma yeniden dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.