Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Ortalığı Karıştıracak Yenilik!

WhatsApp'tan Ortalığı Karıştıracak Yenilik!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ın, kaybolan mesajları saklamanızı sağlayacak Saklanan Mesajlar özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Dünya genelince milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, yaptığı yeniliklerle kullanıcıların deneyimini artırmaya devam ediyor. İhtiyaçları karşılamaya yönelik yenilikler gerçekleştiren platformun üzerinde çalıştığı son yeniliklerden birinin kullanıcıların, kaybolan mesajları saklamasına imkan tanıyacağı öğrenildi. 

Kaybolan Mesajlar artık Saklanabilecek!

Ortaya çıkan yeni bilgiye göre kullanıcılar, kaybolan mesajları kaydetmek ve herkesin görmesi için saklamak amacıyla yeni WhatsApp Kaybolan Mesajlar özelliğini kullanabilecekler. Kaybolan mesajlar, belirli bir süre sonunda otomatik olarak yok olan mesajlar. Bu özellik ile birlikte mesajın süresi dolmuş olsa bile görülebilecek.

Kullanıcılar, saklayabilecekleri gibi istedikleri zaman kaldırma seçeneğine de sahip olabilecekler. Bu seçeneği seçtikten sonra mesaj, herkes için silinecek. Tüm bunların yanı sıra bu mesajları diğer normal mesajlardan ayırmak için küçük bir görsel farkı olacağı söyleniyor.

Ekran görüntüsüne bakıldığında mesajın yanında bulunan işaretin, Instagram Kaydedilenler işaretiyle aynı olduğu görüldü. WhatsApp Saklanan Mesajlar özelliğinin henüz geliştirme aşamasında olduğu öğrenildi. Bu sebeple özelliğin ne zaman ve nasıl kullanılabileceği şimdilik belii değil.

Kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefleyen platform, geçtiğimiz günlerde QR ile mesaj taşıma özelliğini kullanıcıları ile paylaşmıştı. İçeriğe buradan ulaşabilirsiniz: WhatsApp'a Uzun Zamandır Beklenen QR Özelliği Geliyor!

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.