Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Çok Şaşırtacak Büyük Yenilik!

WhatsApp'tan Çok Şaşırtacak Büyük Yenilik!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp 'ın gizlilik ve güvenliği sağlamak için kullanıcı adı özelliğini getireceği ortaya çıktı.

WhatsApp, geliştirdiği ve sunduğu özelliklerle gündemde yer almaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni haberlere göre kullanıcılar, WhatsApp hesapları için telefon numarası yerine bir kullanıcı adı belirleyebilecek. 

Telefon Numarası Zorunluluğu Kalkıyor!

WhatsApp, sunduğu özelliklerle zaman zaman kullanıcıları şaşırtmayı başarıyor. Fakat şirketin gündeme geldiği son özellik, kullanıcıları hiç olmadığı kadar şaşırtacak türden. Ortaya çıkan habere göre platform, bir kullanıcı adı ayarlama özelliği üzerinde çalışıyor.

Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, hesapları için bir kullanıcı adı belirleyebilecek ve bu ad ile başkalarıyla iletişime geçebilecekler. Söz konusu özellikle birlikte telefon numaralarının da ortadan kalkacağı görülüyor.

Kullanıcı adı özelliği ile, WhatsApp kullanıcılarına daha fazla güvenlik ve gizlilik sağlamak hedefleniyor. Böylece artık başkalarıyla numarasını paylaşmak istemeyen kullanıcılar, kendi seçtikleri bir kullanıcı adını profillerine ekleyebilecekler. Böylece başkalarıyla sohbet etmek için yalnızca kullanıcı adlarını paylaşmaları yeterli olacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.