Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Çok Konuşulacak, İddialı Hamle!

WhatsApp'tan Çok Konuşulacak, İddialı Hamle!

WhatsApp'ın yakın zaman içerisinde haber bültenleri sunmaya başlayacağı öğrenildi. "Bültenler" isimli bu yeni özelliğin, henüz geliştirme aşamasında olduğu ve ne zaman yayınlanacağının belli olmadığı belirtildi.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 2.23.5.3 kodlu Android beta sürümünde geliştirme aşamasındaki yeni bir özellik ortaya çıkarıldı. WABetaInfo tarafından tespit edilen bu yeni özellik, uygulamanın çok yakında haber bültenleri sunmaya başlayacağını gösteriyor. 

Kullanıcılar, Kendi Haber Bültenlerini Oluşturabilecek!

İnternetin bir haber kaynağı haline gelmesiyle birlikte birçok platform kullanıcıların haberleri yakından takip edebilmesini sağlıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp da bu amaca hizmet ederekhaber platformlarına rakip olacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şu an için "Bülten" olarak anılan bu özellik, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyebilir.

WhatsApp, birkaç ay önce Topluluklar isimli bir özelliği kullanıma sunmuştu. Bu özellik, en basit anlatımı ile duyuru gruplarının oluşturulmasına olanak tanıyordu. WhatsApp'ın son Android beta sürümünde tespit edilen Bülten isimli özellik ise Topluluklar'ın yeni bir versiyonu olacak gibi duruyor. 

Bülten özelliği kullanılabilir hale geldiğinde, haber kaynaklarının WhatsApp bültenleri oluşturmaları kolaylaşacak. Kullanıcılar, ilgilerini çeken bültenleri seçecek ve kendi haber akışlarını oluşturacak. Bu özellik sayesinde ilgi duyulan alanlarda yaşanan gelişmelere ulaşmak çok daha kolay hale gelecek.

Gizliliği de ön planda tutan özellik, Bülten'e eklenen kaynakların başkaları tarafından görüntülenmesinin önüne geçecek. Aynı zamanda haber kaynakları, kendilerini kimlerin takip ettiğini göremeyecekler.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.