Öğrenci Kariyeri Banner

Ahbap'ın Denetlenmesi İçin Başvuruda Bulunuldu!

Ahbap'ın Denetlenmesi İçin Başvuruda Bulunuldu!

Haluk Levent, Ahbap'ın denetlenmesi için İç İşleri Bakanlığı'nın ilgili kurumuna başvuruda bulunduklarını duyurdu

Ülkemizde yaşanan deprem felaketleri süresince AFAD, Kızılay gibi kurumların yanında STK'ler de katkılarıyla alanda yer aldılar. Ahbap da o STK'lerden biri olarak büyük destek topladı ve sahada depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi.

Ancak ne yazık ki özellikle sosyal medyada yürütülen bazı karalama kampanyaları, Ahbap üzerinde büyük bir baskı oluşturdu. Haluk Levent, tüm bu sis bulutunu dağıtmak adına, denetlenmek için başvuru yaptıklarını duyurdu.

Başvuruyu Kendileri Yaptı!

Spekülasyonlar sebebiyle, Ahbap’ın şeffaflığı için bağış yapan herkesin merakını gidermek adına (her ne kadar aylar önce denetlenmiş olsak da ) en yakın zamanda tekrar denetlenmek isteğimizi İç işleri Bakanlığı dernekler müdürlüğüne az önce ilettik. Sayı 34-235-051/24
Bilginize🙏

Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile durumu açıklayan Haluk Levent, ''Spekülasyonlar sebebiyle, Ahbap’ın şeffaflığı için bağış yapan herkesin merakını gidermek adına (her ne kadar aylar önce denetlenmiş olsak da ) en yakın zamanda tekrar denetlenmek isteğimizi İçişleri Bakanlığı dernekler müdürlüğüne az önce ilettik. Sayı 34-235-051/24 Bilginize'' ifadelerine yer verdi.

Ahbap'ın denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na yapılan başvurunun yanında STK aynı zamanda bağımsız denetçilerle de çalışıyor. Deprem bağışları noktasında Ahbap ülkemizden Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ve uluslararası denetçi Grant Thornton tarafından denetlenecek.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.