Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'ta Önemli Yenilik!

WhatsApp'ta Önemli Yenilik!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın sesli mesaj özelliğine yeni bir seçeneğin ekleneceği ortaya çıktı.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesaj özelliğine oldukça önemli bir yenilik eklemeye hazırlanıyor. Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması için bir süredir üzerinde çalışılan bir kere dinlenebilen sesli mesaj özelliği yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Sesli Mesajlar da Sadece Bir Kere Dinlenebilecek

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta, gün içerisinde sık sık kullanılan sesli mesaj özelliği için önemli bir seçenek eklenecek. Yeni seçenek ile birlikte kullanıcıların attığı sesli mesajlar yalnızca bir kere dinlenebilecek

WABetaInfo tarafından WhatsApp'ın 2.23.7.8 beta sürümünde olduğu tespit edilen yenilik, aslında yalnızca bir kere görüntülenebilen görsel ve video özelliğiyle neredeyse aynı. Yeni seçenek ile gönderilen ses kaydı, bir kere dinlendikten sonra artık erişilemeyecek.

Yeni özelliğin, gönderilen sesli mesajın birden fazla dinlenmesini istemeyen kişiler için oldukça kullanışlı olacağı tahin ediliyor. Yeni özelliğe dair bir ekran görüntüsü de paylaşan paylaşılan WABetaInfo, özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkan tanıyor.

Şimdilik geliştirme aşamasında olan yeni özelliğin yakında bir güncelleme ile birlikte tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. WhatsApp tarafından söz konusu özellik ile ilgili henüz açıklama gelmedi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.