Öğrenci Kariyeri Banner

WhasApp'tan Geçici Sohbetle İlgili Yeni Düzenleme!

WhasApp'tan Geçici Sohbetle İlgili Yeni Düzenleme!

En yaygın kullanılan WhatsApp uygulamasına bir süre önce geçici sohbet özelliği gelmişti. Sohbette gönderilen mesajlar bir süre sonra kayboluyordu ancak paylaşılan fotoğraf ve videoların tolefonun galerisine kaydedildiği ve bunlara diğer uygulamaların da ulaşabildiği ortaya çıkınca bir kriz yaşanmıştı.

Sorun Çözüme Kavuştu

Bunun üzerine WhatsApp sorunu çözmek için çalışmalara başlamıştı. Sorunu çözüme kavuşturan WhatsApp'ın Android ve iOS için hazırlanan son beta sürümlerinde artık geçici sohbetlerdeki fotoğraf ve videolar telefonunuzun hafızasına kaydedilmiyor. Ancak sohbetin içinde görmeye devam edebiliyorsunuz.

Özelliği kontrol etmek için, sohbette geçici mesajları açıp ardından o sohbet için medya görünürlüğü ayarını değiştirdiğinizde yeniliği fark edebilirsiniz.

Sohbet Esnasında Anket Yapılabilecek

WhatsApp'ın rakiplerinden olan Telegram'da kullanılan anket özelliği yakın zamanda İOS işletim sistemi olan cihazlarda kullanılabilecek. Şimdilik sadece İOS için geliştirilen özellik ilerleyen zamanlarda Android cihazlarda da kullanılabilecek.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.