Öğrenci Kariyeri Banner

Anadolu'nun En Büyük Kahve ve Çikolata Festivali Konya'da!

Anadolu'nun En Büyük Kahve ve Çikolata Festivali Konya'da!

Yaz demek sıcacık güzel havalar demek, bol bol gezmek demek, konserler, etkinlikler demek. Ve festivallerin en güzellerinden kahve ve çikolata festivali demek.

Kafein tutkunlarına müjdeler olsun!  Anadolu'nun en büyük Kahve ve Çikolata Festivali geliyor. Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde 3-4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan festivalin biletleri 100 TL'den satışa sunuldu.

Sizleri Neler Bekliyor?

Bilet satın alan tüm ziyaretçileri miss gibi kahve kokuları karşılayacak. Dilediğiniz stanta uğrayarak ücretsiz kahve ve çikolata ikramlarınızı alabilirsiniz. Ünlü şefler ve baristaların yer aldığı atölyelere katılarak hem eğlenebilir hem de kahve ve çikolatanın inceliklerini öğrenebilirsiniz.

Kahve ve çikolata sektörüne uzun yıllar emek veren yöneticilerin konuşma yapacağı seminerler, en iyiler arasında düzenlenecek bol rekabetli yarışmalar ve gün boyunca devam edecek çeşitli sanatçıların sahne alacağı konserlerden oluşan bol hareketli bir festival bizleri bekliyor.

Program hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve bilet satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.