Öğrenci Kariyeri Banner

Ucuz AirPods'un Fiyatı Açıklandı!

Ucuz AirPods'un Fiyatı Açıklandı!

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki yıl tanıtması beklenen uygun fiyatlı AirPods Lite ürününün fiyatı açıklandı.

Apple’ın geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı Airpods Lite için çalışmalara başladığı öğrenilmişti. AirPods satışları, Apple’ın istediği gibi ilerlemediği biliniyor. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu kaybolma ihtimali olduğu için bu tip ürünlere yüksek miktarda ödeme yapmak istemiyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, uygun fiyatlı  AirPods Lite’ın ücretini açıkladı. Ayrıca şirketin yeni AirPods Max ürünleri üzerinde çalıştığını ifade etti.

Uygun Fiyatlı AirPods 99 Dolardan Satışa Sunulacak!

Ünlü Apple analisti Ming- Chi Kuo’nun yaptığı açıklamaya göre şimdilik ucuz AirPods Lite olarak adlandırılan ürünün fiyatı 99 dolar olarak belirlenmiş. Apple’ın kablosuz kulaklık ürünleri, diğer markalara göre biraz daha yüksek fiyatla satılıyor.

Kuo, Apple’ın AirPods Lite'ın yanı sıra AirPods Max’in güncellenmiş bir ürünü üzerinde de çalıştığını duyurdu. Yeni gelecek olacak AirPods Max için ise ses kalitesinde iyileşme, yeni renkler, iyileştirilmiş pil ömrü gibi özellikler olacağı biliniyor. Kuo, bu iki ürünün 2024 yılında tanıtılmasını beklediğini ancak 2025 yılına da sarkabileceğini belirtmiş.

Apple’ın şu anda en uygun fiyatlı AirPods modeli 129 dolardan satılıyor. Şirket bunun yanında ek olarak iPhone SE ve MacBook Air gibi diğer ürünlerinin de uygun fiyatlı modellerini pazara sunarak çeşitliliğini artırmayı ve her kitleden alıcı yakalamayı hedefliyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.