Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz ve Uygulamalı Liderlik Eğitimi Almak İster Misiniz?

Ücretsiz ve Uygulamalı Liderlik Eğitimi Almak İster Misiniz?

Argüden Yönetişim Akademisi Gençlik Ağı tarafından düzenlenen, ücretsiz ve bölüm fark etmeksizin öğrenci kabul eden YÖN101 eğitiminin başvuruları başladı!

Sorumluluk bilinci yüksek liderler yetiştirmeyi hedefleyen ve iyi yönetişimin önemi, strateji, süreç ve organizasyon gibi kazanımlar sağlayan program online olarak Zoom üzerinden gerçekleşiyor. Haftada bir buluşarak gerçekleştirilen eğitimler toplam 8 hafta ve 28.5 saat sürüyor. Eğitim buluşmaları haricinde, ortaklaşa yapılan grup ve uygulama çalışmaları ise ortalama 20–25 saat zaman alıyor. Oldukça yoğun geçen eğitim birebir uygulamalarla pekiştiriliyor. 

kurs

  YÖN101 Eğitimi 8 Mart – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Eğer bu tarihlerde müsaitseniz, liderlik becerilerinizi geliştirme ve program sonunda Argüden Gençlik Ağı'na dahil olma fırsatını kaçırmayın! 

Son başvuru tarihi 26 Şubat lakin kontenjan sınırlı olduğundan, başvuruyu hızlı yapmak oldukça önemli. Bu linke tıklayarak detaylı bilgiye ve başvuru sayfasına erişebilirsiniz! Bol şans!

 


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.