Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021 Başvuruları Başladı!

Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021 Başvuruları Başladı!

Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan "Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021" için başvurular başladı!

TRT'nin sahip olduğu değerleri ve birimkimleri gençlerle paylaşarak onları desteklemeyi  amaçladığı  yarışmanın başvuruları  başladı. Yarışma ile gençlerin pandemi sürecine rağmen üretmeye devam etmelerine teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Yarışma 4 ana kategoride gerçekleştirilmekteydi.Bunlar "Radyo Yayıncılığı”, “Televizyon Yayıncılığı”, “Haber Yayıncılığı” ve “Dijital Yayıncılık” dı.Fakat bu yıl  yeni alt başlaıklar yarışmaya dahil edildi. Özellikle gençlerin dikkatini çekecek olan bu kategoriler ise  “Dijital Video İçerik Formatı” ve “Podcast” olarak yarışma kategorilerine eklendi. Bu yıl düzenlenecek olan yarışma 14 alt kategoride gerçekleştirilecek.

Geçmiş yıllardan farklı olarak yarışmaya tüm fakültelerden üniversite öğrencileri başvurularını gerçekleştirebilecek. Ön lisans ve lisans öğrenimi gören 01.01.1991 yılı ve sonrası doğumlu üniversite öğrencileri özgün çalışamları ile yarışmaya katılım sağlayabilecek.

Yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Haziran 2021

Başvurular için TIK!

Kaynak


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.