Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz Kurslara Erişebileceğiniz 5 Mobil Uygulama

Ücretsiz Kurslara Erişebileceğiniz 5 Mobil Uygulama

Telefonlar hayatımızın her anında yanımızda. Bu kadar beraber olduğumuz akıllı cihazlarımızla artık iş, sosyal hayat, sağlık, ekonomi, eğitim gibi her başlıktan sıkça yararlanmaktayız. Bu yüzden sizlere hem ücretsiz hem de istediğiniz her an erişebileceğiniz üstelik bazılarında kurs sonunda bedava sertifika da alabileceğiniz 5 uygulamayı sizlere tanıtmak istiyorum.

1. edX: Courses by Harvard & MIT

edX

Dünyanın en iyi üniversitelerinden (100+) ücretsiz eğitim alma imkanı sunan üstelik kurs bitiminde sertifika da alabileceğiniz müthiş bir uygulama. Finans, işletme, kişisel gelişim, psikoloji.. Aklınıza gelebilecek her alana yönelik kurslara web sitesinden veya telefonunuza indirebileceğiniz uygulamasından kolayca erişebilirsiniz.

2. Turkcell Akademi

turkcell

Turkcell’in kendi uygulaması olmakla birlikte kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimlere 7/24 ücretsiz ve kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Teknoloji, kişisel gelişim, satış, pazarlama, yabancı dil, üniversiteye hazırlık, finans, yönetim ve daha birçok alanda Turkcell Akademi sayesinde eğitim ve sertifika alabilirsiniz. Web sitesi ve uygulaması olan bu eşsiz programa buradan ulaşabilirsiniz.

3. Mimo

mimo

HTML, Python, Ruby, CSS gibi programlamaları öğrenebileceğiniz başlangıç ve orta seviyedekilere hitap eden bu uygulamanın tek zor yanı dilinin İngilizce olmasıdır. Fakat İngilizcenin hayatımızdaki yerini düşününce de zorluk çekeceğinizi düşünmüyorum. Öğrenmek, acemiliğinizi atmak ve yazılım öğrenmek istiyorsanız bu uygulama sizler için büyük bir fırsat.

4. SoloLearn

sololearn

Kod yazmak mı istiyorsunuz? Google Play Editörün Seçimi kategorisinde defalarca girmiş olan bu uygulamaya göz atın derim kesinlikle. Her seviyeye hitap eden ayrıca sertifika da alabileceğiniz bu uygulama sizlere, HTML5, JavaScript, Python, C++ gibi pek çok popüler kodlama programlarını öğretmeyi sunmaktadır. Uygulamayı telefonunuza indirerek veya web sitesinden kolayca erişebilirsiniz.

5. Khan Academy

khan academy

Ders çalışmak için sıkça karşılaştığımız web sitesi, YouTube kanalı ve uygulaması olan Khan Acaemy, profesörleri, ders anlatımları ve her kitleye hitap eden videoları ile öğrenciler arasında sıkça tercih edilmektedir. Kesinlikle yardımcı olacağını düşündüğüm bu uygulamanın web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca ilginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz;

Öğrenci Kariyeri Mobil Uygulaması ile Kariyerini Artıla!

Yabancı Dil Eğitiminizi Hızlandıracak 5 Mobil Uygulama

Mutlaka Bilmeniz Gereken 4 Mobil Uygulama


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.