Öğrenci Kariyeri Banner

Mutlaka Kullanmanız Gereken 4 Mobil Uygulama

Mutlaka Kullanmanız Gereken 4 Mobil Uygulama
Dönem akıllı cihazların ve mobil uygulamaların devri. Bu kadar çok kullandığımız bu cihazları daha kullanışlı hale getirebilecek, işlerimizi kolaylaştırabilecek ve bizlere bir şeyler katacağına inandığım uygulamaları sizler için derledim.

Akıllı cihazlarımızı bizim için daha kullanışlı kılabilecek ve yeri gelip bizleri şaşırtacak bu uygulamaların çoğu hem AppStore hem de GooglePlay de yer alıyor.

Trafi:


Bilenlerin sayısı çevremde her ne kadar çok az olsa da şüphesiz alanındaki en iyi uygulama. Uygulamanın kullanımı da oldukça basit aşağıda görüldüğü gibi bir başlangıç ve bitiş noktası belirliyorsunuz ve uygulama size bu iki nokta arasındaki alternatif gidiş rotalarını dahası hangi araçlarla gidebileceğinizi hatta gideceğiniz otobüsün hangi durakta kaç dakika sonra olacağına kadar söylüyor. Ayrıca uygulamada bir duyuru alanı olmakta ve yol durumları, kazalar vb. bilgilendirmeler yapılmaktadır. Yazın gezmeyi seven ve benim gibi sürekli kaybolup yolunu arayanlar için en ideal uygulama. Uygulama hem AppStore hem de GooglePlay de ücretsiz olarak yer almakta.

Trafi

 

Architecture of Radio:


Bu uygulama sayesinde etrafınızdaki kablosuz sinyalleri ve radyo dalgalarını görebiliyorsunuz. Ayrıca Uyduları, Modemleri, Baz istasyonları ve onların yaydığı sinyalleri görmenizi sağlayan bu uygulamanın kullanım alanları tartışılsa da bir hayli ilginç bir uygulama. Daha fazla incelemek isteyenler uygulamanın resmi web sayfasındaki videoyu izleyebilirler.

Uygulama hem AppStore hem de GooglePlay de ücretli olarak yer almakta.
http://www.architectureofradio.com/

Radio

 

Meetup:


Eğer lise, üniversite öğrencisiyseniz ve sosyal açıdan hayatınızı renklendirmek istiyorsanız tam size göre bir uygulama. Kişisel tercihlerinize göre çevrenizdeki etkinlikleri size gösteren ve bunlara katılma imkânı sağlayarak değişik aktivitelerde bulunmanızı ve bir nevi kendinizi harekete geçirmenizi sağlayan bu uygulamayı muhakkak indirmenizi öneririm. Özellikle girişimcilik idealleri olan arkadaşların çok yararlı bulacağına inandığım bu uygulama indirdiğimden beri kullanmayı en çok sevdiğim uygulama. Tercihlerinize uygun binlerce etkinliğe katılabilir yeni insanlarla tanışabilir, akademik ve sosyal açıdan kendinizi geliştirebilirsiniz. Binlerce Startup, projelerine katılabilir bunlarda profesyonel anlamda rol alabilir kendinizi geliştirebilirsiniz.

Uygulama hem AppStore hem de GooglePlay de ücretsiz olarak yer almakta.

meetup

 

Bounty:


Bu müthiş uygulama sizi gezdirirken aynı zamanda para kazandırıyor. Size verdiği belli görevler sonucunda yerine getirdiğiniz her görev için ortalama 7 lira gibi bir ödeme yapan bu uygulamanın temel mantığı şu şekilde işliyor. Sizlere verdiği görevler genelde cafe, restoran, manav vb. işletmelerin düzenli, temiz olup olmadığını ya da çalışanların tutumunu raporlamanız karşılığında sizlere görev başına ödeme yapmakta. Görevlerde istedikleri sürekli değişiklik göstermekte ve belli başlı soruları cevaplandırmanız karşılığında ödeme yapmaktadır.

Uygulamayı denemek isteyenler AppStore ve ya GooglePlay den ücretsiz olarak indirebilirler.

bounty

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.