Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter ve TikTok'a Erişim Sorunu Yaşanıyor!

Twitter ve TikTok'a Erişim Sorunu Yaşanıyor!

Deprem krizinde insanların bilgi almak için en çok ziyaret ettiği sitelerden biri olan Twitter'a erişim sorunları yaşanıyor.

Kahramanmaraş depreminin ardından herkesin aktif şekilde kullandığı Twitter’a erişim sorunları yaşanıyor. Birçok kullanıcı, Twitter’a erişemediğini belirtti. Kullanıcıların anlık raporlama yaptığı Downdetector’da Twitter için yapılan şikâyetlerin son dakikalarda ani bir artış yaşadığı görüldü. 

Yalnızca Türkiye'de Sorun Yaşanıyor!

Twitter'a erişim sorunları, şu anda yalnızca Türkiye'de yaşanıyor. Bazı kullanıcılar ise Twitter'a erişimde sorun yaşamadıklarını belirtiyor. Platforma erişim sorunu, mobil veri ile bağlantı kuran kullanıcılarda yaşanıyor. Platforma sabit internet üzerinden erişmeye çalışanlar şu anlık bir sorunla karşılaşmadı.

-Twitter ile aynı şekilde TikTok'a da erişim sorunları yaşandığı söyleniyor. Kullanıcıların berlittiğine göre TikTok'taki içerikler yüklenmiyor. Sosyal medya platformlarıyla birlikte Türk Telekom kullanıcıları, son dakikalarda sorunlarla karşılaştıklarına yönelik paylaşımlar yapmaya başladı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.