Öğrenci Kariyeri Banner

Twitter, Alışveriş Dünyasına Giriyor!

Twitter, Alışveriş Dünyasına Giriyor!

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Product Drops’dan sonra, Twitter alışveriş ekosistemini büyütmeye ve genişletmeye devam edeceğinin sinyallerini verdi. Twitter, bu yıl Cannes Lions’a katıldı ve yeni alışveriş özelliklerini duyurdu.

Product Drops ile alışveriş yapanların kendileri için önemli olan lansmanlardan haberdar olmaları sağlanırken markalara da alışveriş meraklılarına ulaşma imkanı veriliyor.

Satıcılara ve Reklamcılara Kolaylık Sağlanacak

Twitter’ın duyurduğu yeni özelliklere göre kullanıcılar platform üzerinden ürünlere kolayca ulaşım sağlayacak. Reklamcıların ise kampanya başlatamadan önce hedef kitlenin nabzının tutulmasına imkan sağlanacak.

Twitter ile Shopify’ı kullanmanın hızlı ve kolay bir yolunu sağlayacak yeni bir ortaklık duyuruldu. Twitter, Shopify’ın App Store’unda ABD’deki tüm Shopify satıcılarının kullanımına sunulacak bir satış kanalı uygulaması geliştirdi.

Satış kanalı, satıcıların ürünlerini Twitter’da müşterilere sergilemelerine ve onları satın alabilecekleri yere yönlendirmelerine yardımcı olan alışveriş özelliklerine erişebilecekleri Twitter Alışveriş Yöneticisi’ne katılmalarına olanak tanıyacak.

Kampanya Öncesi Tahminlere Olanak Verecek

Twitter, reklam sektörü ortaklarının Twitter’da bilinçli medya yatırımları yapmasını daha da kolaylaştırmak için tasarlanan yeni kampanya planlayıcı aracını duyurdu. Campaign Planner, reklamverenlerin kampanyayı başlatmadan önce tahmini sonuçları tahmin etmesine olanak tanıyor.  

Campaign Planner ile reklamcılar, planlama sürecinde hedef kitlelerine ulaşmanın maliyetini daha iyi tahmin edebilecek ve taslak oluşturabilecekler.

 

 

Kaynak

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.