Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'den Cambridge'a Uzanan Eğitim Yolculuğuna Katılma Fırsatı!

Türkiye'den Cambridge'a Uzanan Eğitim Yolculuğuna Katılma Fırsatı!

Global ölçekte başarıya ulaşmış, Türkiye ve dünyanın öncü markalarının üst düzey yöneticileriyle, geleceğin yönetici adaylarını buluşturan Young Executive Academy (YEA), bu yıl başarılı olan öğrencilerini Cambridge Üniversitesi'ne eğitime gönderiyor ve her yıl olduğu gibi bu yıl da dopdolu bir eğitim programıyla ikinci dönemine başlıyor.

2018 yılında akademik yolculuğuna başlayan Young Executive Academy (YEA), Türkiye’nin her bölgesinden genç yönetici adaylarının iş dünyasına dönük bakış açısı kazanmalarını sağlayan, gençlerin liderlik becerilerini geliştiren, değişime adapte olmak yerine değiştirmeyi tercih eden geleceğin yöneticilerini yetiştiren, üniversite ve lise öğrencilerine yönelik özenle hazırlanmış, iki dönem süren online eğitim programıdır.

Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde 15 binin üzerinde yeteneğe, 200’ü aşkın firmaya dokunan YEA, geçen yıl ilk kez online olarak düzenlenen programında, 85 binin üzerinde rekor bir başvuruya imza atarak; sınavdan başarılı olarak eğitime katılmaya hak kazanan 1000 öğrencinin katılımlarıyla hayata geçirildi.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın 

Sınavlardan Başarılı Olan Öğrenciler Sertifika Almaya Hak Kazanacak

Sınavlardan Başarılı Olan Öğrenciler Sertifika Almaya Hak Kazanacak

İki dönem sürecek programda, “İnsan Kaynakları”, “Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri”, “Satış Pazarlama ve Finans”, “E-Ticaret ve Influencer Marketing" ve "Girişimcilik” alanlarında, 100’ün üzerinde markanın üst düzey temsilcisi eğitim verecek. 

Eğitim boyunca katılımcılar, online olarak canlı yayınlarla derslerini takip etme olanağına sahip olabilecek. Katılımcılar diledikleri taktirde yayınlarla eş zamanlı olarak eğitimcilere merak ettikleri konulara ilişkin soru sorabilirken; dilerlerse aldıkları derslerin kayıtlarını 1 hafta içerisinde istedikleri zaman izleyebilecekler.

Kasım ayında start verecek program, 24 hafta sürecek eğitimin ardından Mayıs ayında sona erecek. Her hafta 5 farklı konu başlığından birer ders olacak şekilde düzenlenecek eğitimde öğrenciler, belirli periyotlarda ara sınavlara tabi tutulacak. Tüm sınavlardan başarılı not alan katılımcılar, eğitim programının sonunda sertifika almaya hak kazanacak.

Başarılı Olanlar Cambridge'da Eğitim Görecek

Başarılı Olanlar Cambridge'da Eğitim Görecek

YEA, online olsa da eğitim sonunda öğrencilere ödül olarak verilen eğitim programı kapsamında başarılı olan adaylar Cambridge Üniversitesi'nde yazın yüz yüze düzenlenecek olan Liderlik Okulu programına katılmaya hak kazanacaklar.

Bu sayede eğitim programı aradaki engelleri kaldırarak online eğitimin sınırlarını aşıyor ve başarılı olan öğrencilerine hem yurt dışında eğitim alma fırsatı hem de dopdolu bir eğitim programıyla öğrencilerine kapılarını açıyor.
 

EĞİTİM MASRAFLARI AKADEMİ TARAFINDAN

İngiltere'de Cambridge Üniversitesi'nde gerçekleşecek eğitimin tüm masafları (Uçak + Konaklama + Yemek + Eğitim Ücreti) YEA Akademi tarafından karşılanacaktır.

Başvurular yeaistanbul.com Üzerinden Alınıyor


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde Sosyal Medya Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.