Öğrenci Kariyeri Banner

TOFAŞ Click4Career 5. Kez Sizlerle

TOFAŞ Click4Career 5. Kez Sizlerle

Bu sene 5'incisi yapılacak olan Click4Career zirvesinde hem AR-GE'nin geleceğini, teknoloji dünyasının yeniden yapılanmasını alanında uzman kişilerin öngörüleriyle dinleyebilecek hem de kariyerini inşa ederken ihtiyacın olacak pek çok bilgiye sahip olacaksın. Üstelik etkinlik boyunca Tofaş ailesine katılma fırsatı ve sürpriz hediyeler de katılımcıları bekliyor olacak.

Click4Career Nasıl Geçecek?

Otomotovin Lider Ar-Ge’si

Sıradan etkinliklerin aksine Click4Career'de 5 hafta boyunca her hafta alanında uzman kişilerden farklı konularda eğitimler alabilme fırsatı olacak. Etkinliğin ikinci haftası "Otomotovin Lider Ar-Ge’si" başlığıyla başlayacak.

Click4Career’da seni neler bekliyor?

👍🏻 Değişime ayak uyduran değil, değiştiren bireyler için özenle hazırladığımız Prova+ Remote staj programımıza  ve yeni mezun işe alım süreçlerine katılma fırsatı.

👍🏻 Etkinlik sonunda sürpriz hediyeler.

👍🏻 Katılım sağladığın her konferans için sertifika kazanma hakkı.

👍🏻 Network genişletme imkânı.

Kimler Katılabilir?

Üniversitelerin son sınıf veya yüksek lisans programlarında öğrenim gören ve kariyerine otomotiv sektöründe yön vermek isteyen öğrenciler ve yeni mezunlar.

Tarih: Etkinliğimiz Geçmiştir

Saat: -

Başvuru için tıklayınız.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.